Espanyol

Wu Lei: “Ara volem ser els campions”

Optimista. “Des de la pretemporada teníem clara una cosa: tornar a primera sí o sí”, diu el davanter xinès que s’ha sentit emocionat per l’escalf de l’afició. “Ens han emocionat i motivat”

  • Wu Lei ha posat deures a l’equip: aconseguir el títol de lliga. RCDE / CARLOS MIRA.
  • VÍDEO: L'entrevista de Wu Lei

Wu Lei ha repassat l’actualitat de l’Espanyol en una entrevista amb els mitjans oficials del club. “No era fàcil, al principi la gent deia que érem un equip que pujaria fàcilment, però després de jugar els partits de segona hi ha moments i partits molt complicats”, ha relatat el davanter d’aquest any dur a segona divisió. En aquest sentit, el punta, com la resta de la plantilla, tenien molt clar l’objectiu. “Des del primer dia de la pretemporada teníem clara una cosa: tornar a primera sí o sí. No era fàcil, és esforç de tots dels jugadors, el cos tècnic i els empleats”. El xinès ara mira més enllà i vol el títol de lliga. “Hem aconseguit l’objectiu que era tornar a primera, però ara volem ser campions i aixecar la copa”.

El futbolista jugarà divendres contra el Cartagena, però es perdrà els tres últims partits de lliga per una convocatòria amb la seva selecció. “És una pena que no hi pugui ser en aquests partits perquè tinc partit amb la selecció xinesa. Però veure els partits de l’equip”.

Per últim, Wu Lei ha destacat el paper actiu de l’afició que ha donat el seu escalf a l’equip amb diverses rebudes a l’estadi. “Moltes gràcies a l’afició. Em sento molt orgullós d’ells. Aquest any ha estat molt difícil, però ells ens han emocionat i motivat. Aconseguir l’objectiu és la millor recompensa per a ells i espero celebrar la victòria amb els aficionats al camp com més aviat millor”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)