Espanyol

El millor mestre de cerimònies

Embarba. L’extrem s’ha convertit en un futbolista essencial per a l’engranatge ofensiu. Les seves estadístiques són aclaparadores: 14 assistències, el millor de la lliga, i una aportació de 9 dianes, el tercer golejador de la plantilla

Adrián Embarba (Madrid, 1992) ha estat l’oli dels engranatges ofensius de l’Espanyol. Futbolista treballador i intens, és d’aquells regals que qualsevol entrenador vol al seu equip. Ajuda el lateral en tasques defensives i es desplega amb determinació i sense por en atac. Un tot terreny que s’ha posat al servei de l’equip per fer lluir els davanters. Extrem clàssic i pur, d’aquells que no s’amaguen quan cal encarar-se al defensa i crear superioritats. Un tresor per als davanters que l’acompanyen. Només cal veure el seu full de serveis: 14 assistències el converteixen en el futbolista més determinant de la segona divisió en aquest faceta del joc. Però els seus detalls de qualitat no acaben pas aquí: també pot presumir d’haver fet 9 gols. Alguns de bella factura, com alguna falta directa i xuts des de fora de l’àrea. El madrileny, als seus 28 anys, està en plena maduresa en el seu futbol. L’Espanyol va pagar 10 milions d’euros al Rayo per obtenir els seus serveis, però ha demostrat ser un futbolista essencial per entendre com i de quina manera l’Espanyol ha pogut construir el seu ascens a primera. A més a més de ser un dels quatre capitans i tenir ascendent sobre la resta de la plantilla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)