Espanyol

Últim esforç per ser campions

Espanyol. Necessita sumar sis punts per aconseguir el títol de lliga. El repte de Vicente Moreno és que els seus deixebles no baixin la tensió competitiva després d’aconseguir l’ascens

Espanyol Cartagena

ESPANYOL:Diego López, Gil, Calero, Cabrera, Pedrosa; Embarba, Keidi Bare, Darder, Puado; Wu Lei, Dimata.CARTAGENA:Marc Martínez; Delmás, Navas, Datkovic, Forniés; Gallar, Aburjania, De Blasis, Nacho Gil, Zorrilla, Rubén Castro.ÀRBITRE:Vicandi Garrido.HORA:21 h per #Vamos.

L’Espanyol arriba al tram final de lliga amb els deures fets. L’ascens aconseguit a La Romareda ha rebaixat la tensió dels deixebles de Vicente Moreno. Tot i això, els blanc-i-blaus busquen allargar el seu magnífic estat de forma després de 15 jornades sense perdre i tenen a l’horitzó l’objectiu d’acabar sent campions. “Noto que als jugadors els fa il·lusió ser campions, però, al marge de voler-ho, cal fer-ho, i és difícil. La tendència humana, quan aconsegueixes una cosa important, és que hi ha certs riscos que puguis afluixar. Sabem que és important per als nostres aficionats. Només s’ha guanyat un cop el títol, en la història del club, i és important tornar a fer-ho”, deia Moreno, que introduirà alguns canvis en el seu onze.

Per ser campions, els blanc-i-blaus han de guanyar dos dels últims quatre partits en joc. Al davant hi haurà el Cartagena, que està a dos punts dels descens i arriba amb urgències. “Espero un Espanyol fort i que ha pujat a primera per motius propis i que voldrà guanyar. Haurem de fer un bon partit per empotar-nos els tres punts”, avisava el tècnic visitant Luis Carrión, que va advertir de la dificultat: “L’Espanyol és el millor equip i farà un partit per guanyar. No es deixarà. Tindrem les nostres possibilitats de guanyar, però estem convençuts que tindrem un equip que ens voldrà guanyar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)