Girona

Stuani, de nou, en la prellista d’Uruguai

Interrogant. El combinat dirigit per Óscar Tabárez donarà la setmana vinent la convocatòria definitiva. Si l’ariet del Girona no hi cau es podria perdre l’última jornada de lliga i el ‘play-off’ d’ascens en cas de classificació gironina

La selecció absoluta d’Uruguai ha donat a conèixer una prellista de 24 futbolistes convocats pels partits de classificació pel Mundial que disputaran el 3 i el 8 de juny contra Paraguai i Veneçuela respectivament. En la primera convocatòria hi apareix el futbolista del Girona Cristhian Stuani, que en cas de ser un dels confirmats es perdria l’última jornada de lliga contra el Cartagena (30 de maig) –els entrenaments del combinat dirigit per Óscar Tabárez s’iniciaran el 26 de maig– i també el play-off d’ascens en cas que l’equip blanc-i-vermell s’hi classifiqui. I és que, just després dels dos duels classificatoris pel Mundial de Qatar 2022, l’Uruguai iniciarà la preparació per la propera copa Amèrica que es disputarà a Colòmbia i l’Argentina entre l’11 de juny i el 10 de juliol.

En les anteriors convocatòries, sempre que no ha estat lesionat, Stuani ha aparegut en la primera prellista però darrerament no ha anat mai en la convocatòria definitiva. Així ho deu desitjar el Girona per aquesta ocasió, tot i que la baixa per sanció d’Edison Cavani podria provocar un conflicte greu en el club gironí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)