Espanyol

Una ressaca de primera

Espanyol. No està a l’altura contra el Cartagena, que en fa prou amb un parell de regals per emportar-se el triomf i fugir del descens. Els locals posen fi a una ratxa de 15 partits invictes

Espanyol 0 Cartagena 2

ESPANYOL:Oier; Óscar Gil, Calero, Cabrera, Pedrosa; Fran Mérida (Pol Lozano, 20’), Darder; Embarba (Puado, 56’), Nico Melamed (Matías Vargas, 81’), Wu Lei (Melendo, 56’); Dimata.CARTAGENA:Marc Martínez; Delmás, Navas, Datkovic, Forniés; Gallar (Azeez, 76’), Aburjania, José Ángel, Nacho Gil (Cayarga, 71’), De Blasis (Antoñito, 85’), Rubén Castro (Elady, 85’).GOLS:0-1 (22’) Delmás; 0-2 (52’) Rubén Castro, de penal.ÀRBITRE:Vicandi Garrido. T.G.:Embarba (54’); Cabrera (93’)t.

El futbol és com la vida: qui més necessitat té acostuma a esforçar-se més. L’Espanyol arribava al duel contra el Cartagena amb aquella parsimònia de qui ja té l’objectiu al sac: el retorn a primera. El seu rival, al contrari, estava ficat de ple en la lluita per evitar el descens. El Cartagena va fer de la necessitat virtut i va aprofitar els regals dels catalans. El primer, amb una mala cobertura defensiva de Wu Lei, que va servir a Delmás per donar avantatge als visitants. El segon, per un penal innocent de Calero, que Rubén Castro va materialitzar des dels onze metres.

Els blanc-i-blaus van tenir les seves oportunitats per retallar la distància amb un pal de Darder i un altre de Dimata. Ahir era un dia de ressaca; la demostració que aguantar el nivell competitiu després d’un gran èxit és força complicat, i Vicente Moreno mateix ja ho havia insinuat en la prèvia. Potser per això el tècnic blanc-i-blau va remoure el seu onze buscant aire fresc en suplents habituals com ara Wu Lei, Oier o Fran Mérida. Però tant era qui jugués ahir, la plantilla es va treure la pesada motxilla de la pressió, i això va suposar la relaxació mental. Va ser la fi de la millor ratxa del curs. L’Espanyol sumava 15 jornades sense perdre des del 31 de gener contra el Rayo Vallecano. El Cartagena ho va aprofitar per agafar aire i fugir del descens. Tot i això, els blanc-i-blaus es mantindran com a líders però necessitaran millorar la seva imatge en els últims tres partits de lliga. Ahir, la deflació va ser flagrant, però així és la vida: quan ja ho tens tot pagat et pots permetre luxes.

ELS VESTIDORS

La nostra idea continua sent acabar campions. Ho hem intentat però no ha pogut ser; llàstima dels dos pals que hem fet
Ha estat una setmana de molta eufòria; hem entrat molt tard en el partit i ho hem pagat
Leandro Cabrera
dEFENSA eSPANYOL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)