Girona

Pablo Moreno, l’únic dubte per a la ‘final’ de demà

Girona-Sporting. Frenat per dues lesions musculars molt seguides, unes noves molèsties no han permès a l’atacant entrenar-se amb normalitat divendres i ahir

El Girona ha arribat al tram final de campionat pletòric. Després d’una campanya marcada per les adversitats, l’equip orientat per Francisco viu just ara el millor moment; el joc acompanya, els resultats també i la plantilla, castigada per les lesions recurrentment, també fa front a la recta final en condicions. De fet, per a la final de demà a Montilivi contra l’Sporting (21 h) només hi ha un jugador que podria no ser-hi, Pablo Moreno, que no s’ha entrenat els últims dos dies per unes molèsties i avui es valorarà si podrà estar disponible. De no recuperar-se, seria la setena jornada consecutiva sense minuts per a Pablo Moreno, a qui dues lesions musculars molt seguides (una a principis de febrer i l’altra a principis d’abril) van frenar la interessant progressió que experimentava de blanc-i-vermell. El davanter, de 19 anys, tot just va entrar en una convocatòria la setmana passada contra el Lugo després de superar l’última de les esmentades lesions musculars que li han fet la guitza.“Veurem si té possibilitats d’entrar en la convocatòria; és l’únic dubte que tenim”, va explicar Francisco en la roda de premsa prèvia al matx, avançada a ahir.

En la compareixença, el tècnic va parlar de la transcendència de l’enfrontament amb l’equip asturià, rival amb el qual està empatat en el cinquè i sisè lloc de la classificació amb 61 punts, dos per sota del Leganés (quart amb 63) i tres per sobre del Rayo (setè amb 58) quan en queden 12 per disputar-se. “Guanyar seria un pas important i aquesta és la nostra intenció. Seria donar un cop fort. I si no guanyem doncs continuarem lluitant fins al final”, va manifestar el preparador, que va lloar l’Sporting. “Té molta importància guanyar, però hem de ser conscients del rival que tenim al davant, que està fent una temporada fantàstica, amb gent jove i amb veterania a totes les seves línies”, va dir. “Serà difícil i haurem de donar-ho tot”, va completar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)