Sabadell

El Sabadell, al davant d’un triomf necessari

2a divisió A. L’equip d’Antonio Hidalgo continua amb la urgència de sumar en una jornada en què dos rivals directes ja han aconseguit la victòria

Amb la victòria del Cartagena i del Lugo, el Sabadell té l’obligació de sumar els tres punts en el partit que jugarà avui (14 h, Nova Creu Alta, Movistar) contra el Tenerife. El conjunt d’Antonio Hidalgo arribava al partit amb la necessitat de sumar per retallar punts en la taula classificatòria amb la permanència, però el fet que els rivals directes s’estiguin afanyant a sumar punts accentua la sensació d’urgència.

“Tenim un partit importantíssim que hem de tirar endavant en forma de tres punts i estic convençut que ho farem. Els jugadors tenen una gran fortalesa mental i tots, l’entorn també, estem preparats per afrontar la situació”, afirma, confiat, l’entrenador arlequinat, Antonio Hidalgo, que diu que el seu equip arriba al partit en un bon moment futbolístic. Els arlequinats van perdre l’últim matx, però prèviament havien sumat dos empats i dues victòries consecutives. “Arriba el moment de la veritat i l’equip està fort”, diu el tècnic. Hidalgo recupera Cuevas i Ozkoidi respecte a l’últim enfrontament. El Tenerife, d’altra banda, arriba en una situació còmoda però necessita encara tres punts per tancar la permanència, un fet que no aconsegueix des de fa cinc jornades. “Tenim les idees clares, però els detalls no han jugat al nostre favor”, diu Ramis, el seu tècnic.

LA FRASE

22 equips
sense propera
Arriba el moment de la veritat i l’equip està fort. Estic convençut que assolirem els punts
Antonio Hidalgo
entrenador del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)