Sabadell

Derrota perillosa

Els arlequinats cauen derrotats a casa contra el Tenerife i es compliquen les opcions de permanència

Sabadell 0 Tenerife 2

SABADELL:Mackay; Víctor Garcia (Edgar, 70’), Juan Ibiza, Sierra (Ozkoidi, 58’); Óscar Rubio, Undabarrena (Boniquet, 58’), Cuevas, Cornud; Stoichkov; Juan Hernández (Héber Pena, 46’) i Guruzeta (Querol, 58’).TENERIFE:Dani Hernández; Moore, Sipcic, Sergio González, Pomares; Nono (SSuso, Aitor Sanz, Javi Alonso, Vada (Valera, 77’); Fran Sol (Joselu, 69’) i Shashoua (Apeh, 69’).GOLS:0-1 (23’) Vada. 0-2 (51’) Sergio González.ÀRBITRE:López Toca.T.G.:als locals Juan Ibiza, Sierra, Stoichkov, Querol; als visitants Sipcic.PÚBLIC:Sense públic a la Nova Creu Alta, a porta tancada.

El Sabadell ha encaixat una derrota que els deixa en un lloc molt compromès en la taula classificatòria. Els arlequinats no han tingut cap opció d’endur-se el partit i han caigut davant d’un rival, el Tenerife, que s’ha trobat còmode a l’hora d’executar a l’àrea de Mackay.

El partit ha començat amb vàries inconsistències per part de les dues defenses però poques oportunitats. Mackay ha intervingut en un cop de cap de Sipcic sis minuts després que Vada, en una pilota filtrada dins l’àrea, anotés la primera diana de l’enfrontament. El Sabadell ha reaccionat amb més possessió de pilota però estèril perquè no aconseguia passar dels tres quarts de camp. Cuevas i Juan Ibiza, en dos intents molt tímids, han estat les dues úniques possibilitats de l’equip d’Hidalgo d’inquietar el porter Hernández. En el segon temps, Guruzeta ha gaudit d’un apropament interessant però ha estat el Tenerife, en una jugada a pilota aturada (centrada des del mig del camp i rematada de Sergio González) qui ha aconseguit perforar la porteria. Amb dos gols en contra i la necessitat imperant de guanyar, el Sabadell s’ha llençat a l’atac i ha millorat. De fet, ha agafat desprevinguda la defensa del Tenerife, en dos contraatacs però la manca de profunditat de l’equip s’ha tornat a manifestar. El Tenerife, de fet, just després del gol ha pogut sentenciar en un xut de Javi Alonso que ha picat en el travesser.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)