Sabadell

La vida es complica

Sabadell. Les possibilitats de permanència dels arlequinats cauen després d’una derrota a casa en què l’equip es torna a mostrar molt feble tant a l’àrea pròpia com a l’àrea rival

Sabadell 0 Tenerife 2

SABADELL:Mackay; Víctor Garcia (Edgar, 70’), Juan Ibiza, Sierra (Ozkoidi, 58’); Óscar Rubio, Undabarrena (Boniquet, 58’), Cuevas, Cornud; Stoichkov; Juan Hernández (Héber Pena, 46’) i Guruzeta (Querol, 58’).TENERIFE:Dani Hernández; Moore, Sipcic, Sergio González, Pomares; Nono (Suso, Aitor Sanz, Javi Alonso, Vada (Valera, 77’); Fran Sol (Joselu, 69’) i Shashoua (Apeh, 69’).GOLS:0-1 (23’) Vada. 0-2 (51’) Sergio González.ÀRBITRE:López Toca.T.G.:als locals Juan Ibiza, Sierra, Stoichkov, Querol; als visitants Sipcic.PÚBLIC:Sense públic a la Nova Creu Alta, a porta tancada.

Bona part dels escenaris que porten el Sabadell a segona divisió la temporada vinent requerien una victòria arlequinada ahir contra el Tenerife. El desenvolupament de la jornada –amb rivals de la zona baixa sumant– i les sensacions que va deixar l’equip en un partit decisiu conviden a rebaixar l’optimisme pel que fa al futur dels arlequinats en el futbol professional. Contra el Tenerife, l’equip va tornar a ser molt feble al darrere i no es va aprofitar de les inconsistències del rival.

Cap de les dues defenses es va mostrar del tot segura en el tram inicial del partit en accions puntuals. Mackay va ser el primer dels dos porters a intervenir, arran d’un cop de cap de Sipcic en el preludi del gol del Tenerife. Una passada filtrada a Vada, seguint la seva desmarcada, va suposar la diana de l’equip canari, que es va assentar al darrere i va esperar el seu moment. El Sabadell va agafar les regnes del partit i va tenir més possessió, però els seus intents van ser estèrils.

Guruzeta va tenir una oportunitat tot just començar la segona meitat, però va ser un miratge, perquè el Tenerife, en una pilota penjada en un tir lliure directe, va tornar a treure petroli de la candidesa defensiva arlequinada. El gol va ser una galleda d’aigua freda, perquè el Sabadell ho va continuar intentant però no va donar arguments per a la remuntada.

ELS VESTIDORS

22 equips
amb propera
No ha estat un bon partit. Ens han guanyat amb dues accions i no els hem pogut superar
Antonio Hidalgo
entrenador del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)