Girona

“Guanyar seria un gran pas”

Francisco Rodríguez Tècnic del Girona

Francisco no es desvia del discurs, ni un pèl, només pensa en l’immediat, partit a partit. “Hi ha hagut equips que han pensat més enllà del pròxim partit i no els ha anat gaire bé”, va indicar en la roda de premsa prèvia al matx d’avui contra l’Sporting. “La dinàmica ve pel treball, per la convicció, per saber què hem de fer en cada moment i si guanyem serà per això: per la setmana que hem fet de treball i perquè hem preparat el partit a consciència”, va expressar el tècnic, que del rival d’aquesta nit va dir que és un equip que està fent “una temporada fantàstica”. “Serà molt difícil. En l’aspecte defensiu té uns números extraordinaris i és molt difícil generar-li ocasions. Defensen molt bé, són intensos i tenen jugadors de molta qualitat a dalt com ara Manu García i Djuka”, va indicar. Pel que fa als tres punts del duel, avui tenen una gran transcendència, no se’n va amagar, l’entrenador. “Guanyar seria un pas important. I és la nostra intenció, perquè seria donar un cop fort”, va assegurar. D’altra banda, aquest cap de setmana ha tornat l’afició a alguns estadis del futbol professional, Francisco va donar el seu punt de vista, en ser-ne qüestionat: “Estic desitjant que la nostra gent estigui amb nosaltres a Montilivi, aquesta és la realitat, fa temps que ho dic. També entenc que no és el més idoni que en alguns camps pugui entrar-hi gent i en d’altres no”, va afirmar. “N’hi ha que no hi podrem tenir la nostra gent i d’altres que sí. Jo crec que hauríem d’acabar tots de la mateixa manera”, va cloure el preparador.

L’altra cara

“El Girona és l’equip més en forma de la categoria, però el nostre equip està unit i això em dona confiança per guanyar”, va dir el tècnic de l’Sporting, David Gallego.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)