Girona

Sense fre

El Girona s’imposa amb gol de Juanpe en el transcendental duel contra l’Sporting, suma el cinquè triomf seguit i s’instal·la a la cinquena posició

El Girona fa un pas important en la lluita per el play-off. El conjunt blanc-i-vermell s’ha imposat a l’Sporting, rival directe amb qui estava empatat a 61 punts, i ara es desenganxa i es posa cinquè a tres punts dels asturians i també a tres del Rayo.

Ha estat un partit que el Girona ha decantat a la primera part. Després d’un inici en què hi ha hagut intercanvi de cops, l’equip dirigit per Francisco s’ha fet amb el control de la pilota i ha dominat. 70% de possessió ha acumulat l’equip gironí en aquest primer acte en què ha fregat el gol via Stuani i Yoel, però finalment ha estat Juanpe (43’) qui ha obert la llauna. El central ha recollit una pilota dins l’àrea després d’una falta lateral centrada per Monchu i ha enviat el marcador al descans amb 1-0.

I no s’ha mogut el resultat. Els locals, més conservadors, han contingut a un Sporting que tampoc ha sabut inquietar, ni generar clar perill en atac posicional. Ha estat en un contraatac en què sí que ha estat a punt d’empatar el grup entrenat per David Gallego, però el travesser ha escopit la rematada d’Aitor. Ha estat la única, claríssima, això sí i el Girona ha sumat el cinquè triomf seguit per instal·lar-se en la zona de promoció.