Girona

Francisco Rodríguez

Tècnic del Girona

“Ho celebrem, però hem de saber d’on venim”

El d’ahir va ser un pas de gegant en la lluita per ficar-se en el play-off. Francisco, però, conscient que encara queda, va mostrar-se, al final del partit, contingut. “Me n’alegro i ho celebrem, però ja està. Demà [per avui] ja estarem pensant en el proper partit i centrats en el que toca”, va explicar. “Demà, no us preocupeu, que m’encarregaré que tothom estigui en la seva línia. La de saber d’on venim, el que hem passat, a la distància que hem estat... Qualsevol altra cosa seria equivocar-nos. Hem de saber que el que ens ha dut fins aquí és competir i competir”, va insistir el preparador, més que satisfet amb l’actuació del seu equip. “Hem obtingut una victòria molt important contra un rival molt complicat”, va dir. “La primera part ha estat fantàstica. Sabíem que és un conjunt molt solidari en defensa; ajunten molt bé les línies, es disposen en bloc baix i costa generar espai per fer ocasions, però hem estat molt bé. Amb pilota, quan hem pogut, hem estat verticals i també hem tingut possessions amb ritme i amb molta mobilitat”, va valorar. “En la segona part, ells han collat una mica més; és normal perquè perdien, però no ens hem tirat endarrere, al contrari, hem anat a buscar el segon i, de fet, en una d’aquestes ens han creat un contraatac que ha acabat al travesser”, va indicar. “Som justos vencedors. Hem dut més la iniciativa i hem buscat una mica més la victòria”, va expressar el tècnic, que, un dia més, va emfatitzar la força del grup que dirigeix, en què jugadors importants com Bernardo, Samu Saiz i Aday Benítez han perdut pes. “Ells ho entenen, estem en una situació en què l’equip és el vertaderament important. El dia a dia és molt bo, i els deia en la xerrada d’abans del partit que no m’importaria posar qualsevol dels jugadors que han estat a la graderia. Tots estan tenint un compromís enorme i tothom s’ha abraçat i felicitat com si hagués jugat”, va cloure.

Gallego: “Ens hem refet”

David Gallego va donar el seu punt de vista del matx. “Després del descans hem reaccionat, i això em fa ser optimista”, va dir. “En la primera part ens han desgastat. No hem estat còmodes; ells han tingut la pilota però tampoc ens han generat ocasions clares. I en la segona part hem estat bé, hem tingut més la pilota, ens hem refet i hem merescut més premi, però no l’hem tingut”, va manifestar.

SATISFET

“Som justos vencedors. Hem dut més la iniciativa i hem buscat el triomf”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)