Sabadell

La primera de les ‘finals’

Sabadell. Els arlequinats es juguen bona part de les possibilitats de salvació en un partit contra un rival directe, l’Alcorcón. Hidalgo té quatre baixes molt importants

Malgrat tenir 40 punts en 39 jornades, el Sabadell continua amb opcions molt reals de mantenir-se en la segona divisió. A tres jornades per acabar, el marge és ínfim; per això, a l’equip d’Antonio Hidalgo no li val res més que una victòria a la seva visita a Alcorcón (19 h, Movistar La Liga). El triomf l’ajudaria a continuar amb vida i deixaria per darrere en la classificació un rival directe a qui cal els tres punts per afrontar les dues últimes jornades amb plenes garanties de salvació.

“Estem oblidant gaudir. Som patidors, i les coses venen com venen i som lluitadors, però hem de tenir aquest punt de gaudir de la categoria. Hi som molt més a prop del que veig en la gent. No venim d’un bon partit, però també hem d’inflar pit i creure i saber qui som. És un partit de futbol que tenim a les nostres mans”, diu Antonio Hidalgo, que haurà de fer malabarismes per fer un onze inicial amb cara i ulls. El principal maldecap que ha d’afrontar el tècnic és veure com substitueix quatre jugadors que han estat clau durant el curs. Stoichkov, Sierra, Querol i Edgar van veure una amonestació en el funest partit contra el Tenerife i compleixen un cicle de targetes.

L’Alcorcón, en canvi, no vol fer volar coloms perquè la distància és de només un punt respecte del Sabadell. “Vejam si aconseguim ficar-nos al cap que som un bon equip, que competirem i que, si ho fem, sortiran bé les coses”, diu Anquela.

11 Partits guanyats 9

9 Partits empatats 13

19 Partits perduts 17

29 Gols a favor 36

41 Gols en contra 46

LA PRÈVIA

Estem oblidant gaudir. Som patidors i som lluitadors, però hem de gaudir de la categoria
Antonio Hidalgo
entrenador del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)