Sabadell

Fent camí cap al descens

El Sabadell torna a caure en un partit clau per la salvació

Alcorcón 2 Sabadell 0

ALCORCÓN:Dani Jiménez; Víctor García, José León, David Fernández, Laure; Hugo Fraile, Gorostidi (Escobar, 70’) Juanma Bravo (Reko, 79’), Dani Ojeda (Ernesto, 79’); Marc Gual (Barbero, 79’) i Xisco (Arribas, 57’).SABADELL:Mackay, Jaime (Héber Pena, 52’), Coch, Juan Ibiza; Óscar Rubio, Undabarrena, Boniquet (Víctor Garcia, 52’), Ozkoidi (Cornud, 59’); Adri Cuevas; Juan Hernández (Aaron Rey, 52’) i Guruzeta.GOLS:1-0 (33’) Ozkoidi, en propia porta. 2-0 (47’) Xisco.ÀRBITRE:Prieto Iglesias.T.G.:als locals Víctor Garcia; als visitants Guruzeta i Cornud.PÚBLIC:Sense públic, a la Nova Creu Alta, a porta tancada.

El Sabadell ha encaixat una derrota, que combinada amb la victòria que ha obtingut el Logroñés, deixa als arlequinats pràcticament descendits. Els arlequinats no han tingut cap opció de guanyar l’Alcorcón que s’ha vist beneficiat per una jugada molt afortunada en el primer gol i ha sentenciat just després del descans.

La primera meitat no ha tingut gaire història. El partit s’encaminava cap a un intercanvi de cops però cap dels dos equips han gaudit de la profunditat necessària per inquietar la defensa rival. El Sabadell, de fet, ha estat l’únic equip que ha gaudit d’una oportunitat amb una definició d’Adri Cuevas que no ha vist el fons de la xarxa. Amb el partit encaminant-se cap al descans, una centrada sense perill de Dani Ojeda ha acabat còmicament al fons de la xarxa quan Ozkoidi se l’ha introduït a la seva pròpia porteria. L’Alcorcón marxava al descans amb cap oportunitat de gol però una diana al seu comptador.

La reacció del Sabadell ha quedat mutilada amb la diana de la sentència només sortir del descans en una jugada per la banda dreta que Xisco, lliurat de marca entre dos centrals (el Sabadell juga amb tres) ha rematat amb el cap batent Mackay. L’equip d’Hidalgo necessitava donar una passa endavant en el seu joc ofensiu però simplement s’ha vist incapaç de superar la defensa local i quan ho ha fet s’ha topat amb la pròpia incapacitat per marcar. Guruzeta, sense anar més lluny, ha tingut un mà a mà amb el porter que hagués canviat el to dels últims minuts però ha definit al cos del porter.