Espanyol

Ofrena per l’ascens

Celebració. Una comitiva formada per la plantilla, tècnics i directius han visitat la Basílica de la Mercè per oferir l’ascens

L’Espanyol ha estat aquest matí a la Basílica de la Mercè on ha fet un acte privat per celebrar l’ascens a primera divisió. L’acte ha estat de caràcter privat i hi ha assistit la primera plantilla al complet, el cos tècnic i una representació de la directiva encapçalada pel conseller delegat, José María Duran, i el director esportiu, Francisco Joaquín Pérez Rufete on s’ha fet una ofrena floral a la patrona de la ciutat, amb motiu de l’ascens, Es dóna la curiositat que l’anterior vegada en què el club blanc-i-blau es va personar com a entitat a la basílica de la Mercè va ser fa 58 anys quan van oferir el primer ascens, un 24 de maig del 1958. Un ascens agònic aconseguit en un partit de desempat de promoció contra el Mallorca. Llavors milers d’aficionats van rebre l’equip a l’Aeroport i la comitiva del club va estar acompanyada per la parròquia blanc-i-blava fins a la basílica. Ara, la pandèmia, obliga a fer un acte privat i amb totes les mesures de seguretat i d’higiene.

Més enllà de la celebració de l’ascens, el club buscarà dilluns un triomf davant el Tenerife que certifiqui el seu lideratge i, de retruc, el títol de lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)