Espanyol

Matías Vargas: “Vull triomfar i ho faré”

Optimista. “Tinc molta fe perquè sé com treballo i n’estic orgullós”, diu l’argentí que té confiança cega en les seves possibilitat. “Aquesta és la temporada on he après més”, tot i no jugar amb regularitat

Matías Vargas ha passat aquest matí per roda de premsa. El futbolista és un cas estrany. És un dels jugadors més estimats per l’afició tot i no gaudir de gaires minuts de joc. Té una pressió per ser un dels fitxatges més cars de l’entitat (10,5 milions a l’estiu del 2019) però segueix aixecant passions en una afició que creu en el seu potencial. La raó del sector optimista es va demostrar en l’últim partit contra la Ponferradina on l’argentí va fer un gran partit. “No sé si la millor versió, però després de dos anys aquí he entrenat bé i sempre he estat físicament bé. Amb continuïtat puc trobar la meva millor versió. Em vaig sentir bé contra la Ponfe i espero seguir amb aquesta línia”, ha dit el davanter que ha valorat la seva temporada. “No he tingut els minuts ni la continuïtat que volia, però és una de les temporades que més he après. I sempre em quedo amb les coses positives. No penso en la temporada vinent i vull acabar guanyant a lliga i jugar els dos partits que queden”.

Matías Vargas també ha parlat dels elements que l’han impossibilitat jugar amb regularitat. “Hi ha molts factors. El primer any no va ser bon per a ningú. Vam baixar i després, aquest segon any, hi ha una gran competència, però per a mi no és cap pressió (el preu). Estic orgullós del meu treball i mai he parat de treballar. Vull triomfar, vull ser el Matías Vargas que vaig venir per ser. Ho vull fer i ho faré. Estic segur”, ha dit amb total confiança i seguretat.

D’altra banda, el davanter ha parlat d’aspectes que no es veuen com la gestió del capità David López i el rol dels suplents al llarg de la temporada. “Moltes vegades no es nota el treball dels capitans amb qui no juguen i també dels que no juguen cap als que juguen. Si una cosa ha tingut bona aquesta plantilla és una competència sana i un suport mutu. El capità m’ha ajudat molt i he parlat amb ell al llarg de tot l’any. Coincidim en moltes coses i ell ha estat sempre per aixecar-me els ànims per no jugar o que no et surten les coses. David és genial i sempre li estaré agraït. És un dels jugadors que més he après futbolísticament i de xerrades de la vida”, ha subratllat per, també, valorar el paper de Vicente Moreno. “Li estic molt agraït pel tracte cap a mi. Sé que ell té molts desitjos que em vagin bé les coses i estar en el meu màxim nivell”.

Per últim, s’ha referit a la importància dels seguidors en la digestió del curs i en la seva situació personal. “Els aficionats sempre m’ha respectat molt tot i no jugar. He tingut el seu reconeixement. Ho he notat molt. He vist els missatges i les xarxes. Això et dóna més ànims per treballar. L’escalf de l’afició m’ha motivat encara més i és una llàstima que no puguin estar a l’estadi perquè sortint millor les coses” i, un cop acabada la lliga, té present els Jocs Olímpics amb l’Argentina. “Quan acabi els dos partits d’aquí tindré el cap en la selecció i els jocs olímpics. És un somni per a mi, una cosa que estic esperant i desitjant. Vull estar-hi i espero que es doni la possibilitat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)