Espanyol

La felicitat del campió i el drama blanc-i-blau

1a divisió. El Barça i l’Espanyol s’enfrontaran avui en un derbi desigual. Les locals necessiten un triomf per aspirar al miracle de la permanència

L’Espanyol i el Barça s’enfrontaran avui a la ciutat esportiva Dani Jarque (14 h, LaLiga TV) en un duel desigual per la situació classificatòria dels dos equips. Les blaugrana arriben amb els deures fets, després d’aconseguir la Champions i aixecar el títol de lliga aquesta setmana. Un doblet màgic per a les de Lluís Cortés, que estan en un moment de forma imparable: 81 punts i un ple de victòries (27). Uns registres colossals i d’un altre món. Ara tenen a les seves mans deixar tocat l’Espanyol i apropar-lo a segona divisió. Les blanc-i-blaves estan en un moment delicat de la temporada: en zona de descens i només havent guanyant sis partits dels 30 jugats –24 punts i a cinc de la salvació–. Només un miracle les pot salvar del descens. “És un partit en què hi ha grans diferències a la taula, però juguem contra el nostre rival de la ciutat. És evident que ens hem de refer i demostrar que som competitives a casa”, deia el tècnic de l’Espanyol, Rubén Casado. La fe i la rivalitat que sempre ha impregnat els derbis és l’únic estímul per creure en un triomf, o com a mínim sumar un punt, per acostar-se a un miracle que passa per retallar punts amb només 12 en joc. “Hi ha un equip que es juga la vida i això s’ha de demostrar en el terreny de joc. Elles arriben en una situació millor que nosaltres i ens hem d’oblidar d’això i en aquest derbi hem d’anar per elles”, deia la jugadora blanc-i-blava Anaïr Lomba, que destacava l’ambició del rival.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)