Espanyol

Vicente Moreno: “Em fa molta il·lusió guanyar el títol”

Confiat. El club blanc-i-blau busca un triomf davant del Tenerife per proclamar-se campió de lliga. “Ens ho prenem amb molta serietat. És important el partit, el resultat i les sensacions”

L’Espanyol pot proclamar-se campió demà si guanya el Tenerife. La plantilla està concentrada per aconseguir l’objectiu. “La preocupació està a guanyar el nostre partit i el volem guanyar. És molt important per a nosaltres el partit, el resultat i les sensacions que podem donar sobre el terreny de joc. Ens ho prenem amb molta serietat. No tindrà res a veure el partit de l’altre dia amb el de demà. Serà un partit difícil i tot el que sigui estar en el màxim nivell ens ajudarà a guanyar. Confiem en nosaltres i mostrar el nostre millor nivell. Volem els tres punts i després el que vingui després”, ha dit Vicente Moreno que busca el seu primer títol com a entrenador a segona divisió. “Com a jugador vaig ser campió de segona divisió. Em fa molta il·lusió de guanyar el títol com a entrenador”, ha explicat el preparador que ja suma dos títols a Segona Divisió B. Tot i això, Vicente Moreno comptarà amb diverses baixes a les seves files, la més important la d’Oier i la recuperació d’Embarba, després de la seva sanció, i el retorn de Raúl De Tomás, que no jugarà de titular. “Recuperem a Embarba i el tema de Raúl, pràcticament ha estat avui quan ha entrat. Crec que entrarà en la llista, però difícilment podrà entrar en la llista. I després hi ha el tema d’Oier, és una llàstima, que ha tingut un problema físic i es quedarà fora de la convocatòria”, ha explicat el tècnic que ha parlat dels temes individuals que es poden aconseguir com el Zamora, per Diego López, o el pitxitxi per a RDT: “Ens agradaria aconseguir tot el que es pugui aconseguir i també els individuals, però l’equip està per damunt de tot. Demà jugarà Diego i per ser Zamora han de mantenir la porteria a zero. Tirarem amb els porters del juvenil. No volem deixar el filial sense porters. RDT podrà jugar uns minuts i que ho aprofiti per marcar si vol ser el màxim golejador”, ha concretat. En aquest sentit, el tècnic s’ha felictat per la convocatòria de Pedrosa, Puado i Óscar Gil. “Ens sentim molt orgullosos que es doni aquesta situació. És el club que té més representació i parla molt bé del treball que es fa a l’Espanyol pel que fa al futbol base i també un premi per la temporada que han fet els jugadors. Tenir aquesta possibilitat de jugar la fase final d’un Europeu és un premi per a tothom en l’àmbit individual i grupal. Hi havia algun jugador que podia haver entrat també. Ara esperem que puguin tenir un premi i que guanyin l’Eurocopa.”

D’altra banda, el tècnic també ja parlat de dos noms propis. El primer, Matías Vargas, qui, ahir, va agrair al tècnic el mestratge d’aquesta temporada tot i no jugar amb regularitat. “Et reconforta com a persona i el reforça com a persona al Matías. Tot el que va dir pel que fa al seu treball, l’esforç i la voluntat donen fe de tot el que va dir ahir. A més a més, si ell treu que ha pogut millorar i aprendre alguna cosa, doncs la llavor d’un entrenador és ajudar als jugadors i millorar-lo en alguna cosa. Després estan el rendiment i els resultats. Estic agraït a les seves paraules i que continuï aquestes dues jornades a aquest nivell” I l’altre, David López qui, en una entrevista amb aquest diari reconeixia que va jugar infiltrat durant gran part de la temporada i podia acabar al quiròfan a final de temporada per una luxació al dit del peu. “La seva implicació ha estat brutal i ho ha patit molt aquesta temporada. Ho he parlat amb ell, el patiment de la seva cara i l’angoixa. I ara que té el premi, me n’alegro. Ell ha jugat amb problemes físics que el podien portar a quiròfan. Si s’haurà d’operar? Això quan acabi la temporada ja faran la valoració amb els metges. Ara no hi ha res decidit i no sé què serà el millor. No és l’únic jugador que ha jugat amb molèsties. Molts han ajudat l’equip i diu molt de la plantilla”

Per últim, Vicente Moreno també ha enviat un missatge de condol per la mort del director esportiu de l’Oviedo, Francesc Arnau. “Volia enviar una abraçada molt forta a la família de l’Oviedo i a la família de l’Arnau. Les meves condolences en aquests moments difícils”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)