Espanyol

Últim esforç per ser campió

Espanyol. Els blanc-i-blaus, tot i les múltiples baixes, afronten el darrer partit del curs amb la missió d’acabar campions. L’Alcorcón es juga la permanència però en faria prou amb un empat

L’Espanyol acaba la temporada avui a Alcorcón amb la missió d’acabar primer contra un equip que es juga la vida per evitar el descens. Els blanc-i-blaus, guanyant, tindrien el títol a la butxaca i els locals en tindrien prou amb un punt per salvar la categoria. “No sé si és una final, però sí el final, és l’últim partit per demostrar que podem fer les coses bé, fer un bon partit, i deixar una bona sensació. Ho intentarem. Hi ha la possibilitat de quedar primers”, deia Vicente Moreno, que admetia: “Després d’aconseguir l’ascens, no dic que hem afluixat, però hem arribat més cansats psicològicament.” Tot i això, es manté competitiu: “No ens és igual i és una cosa que queda sempre en la història del club i ens agradaria aconseguir-ho. Lluitarem per aconseguir-ho.” En aquest sentit, el preparador afronta amb naturalitat les nombroses baixes que té l’equip. Cinc jugadors amb les seves selecció: Wu Lei, Gil, Pedrosa, Puado i Bare; un sancionat, Darder, i diversos futbolistes amb molèsties. “No hi ha excuses. Falten molts jugadors, però és la realitat. Farem el millor equip possible. Hi anirem amb jugadors del filial. Sabem que tenim un equip al davant que s’està jugant la permanència”, deia el de Massanassa, que reblava: “No em fico en la il·lusió de l’equip contrari. La nostra il·lusió és màxima per quedar primers. Hi anem amb la màxima il·lusió.”

Per la seva banda, l’Alcorcón viu el duel amb pressió. Un tot o res que el pot enviar a segona divisió B depenent dels resultats de tercers. “L’Espanyol és el primer i això no es regala. Són jugadors de primera i han fet un any extraordinari. Ells volen posar la cirereta al pastís i aquesta cirereta que ells volen a nosaltres no ens interessa”, va dir Anquela.

12 Partits guanyats 24

9 Partits empatats 10

20 Partits perduts 7

31 Gols a favor 71

42 Gols en contra 27

No em fico en la il·lusió de l’equip contrari. La nostra és màxima per quedar primers
Vicente Moreno
ENTRENADOR DE L’ESPANYOL
L’Espanyol és el primer i això no es regala. Serà un partit complicadíssim però ens hi juguem molt
José Antonio Anquela
Entrenador de l’alcorcón
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)