Espanyol

Derrota amb títol (1-0)

L’Espanyol s’ha acomiadat de la temporada perdent a Alcorcón però s’emporta el campionat de lliga gràcies a l’empat del Mallorca a Ponferrada (2-2)

Alcorcón 1 Espanyol 0

ALCORCÓN:Dani Jiménez; Laure, David Fernández, José León; Hugo Fraile (Reko, 85’), Juanma (Arribas, 80’), Nwakali, Gorostidi, Bellvís (José Carlos, 59’); Ojeda (Ernesto, 80’), Barbero (Gual, 80’).ESPANYOL:Diego López; Calero (Lluís López, 76’), David López, Cabrera; Omar, Embarba (Matías Vargas, 76’), Pol Lozano (Melendo, 65’), Nico Melamed (Vadillo, 76’), Dídac; Dimata (Max, 84’), RDT.GOLS:1-0 (33’) Hugo Fraile.ÀRBITRE:: Galech Apezteguia. T.G.: Nico Melamed (50’).

L’Espanyol s’ha acomiadat amb una derrota a Alcorcón. Els locals n’han fet prou amb un solitari gol d’Hugo Fraile per sumar un valuós triomf que el manté a segona divisió. Precisament aquest ha estat el factor diferencial del duel. Els catalans fa temps que tenen tot fet a la lliga. Un curs exigent per retornar a primera sent els màxims favorits. Els de Vicente Moreno ha complet l’expedient però la capacitat mental i competitiva de l’equip s’ha desendollat de la competició un cop aconseguit l’objectiu. Així ha estat des de l’empat a Saragossa. Quatre jornades abans de l’epíleg, els blanc-i-blaus ja tenien a la butxaca l’ascens. Un curs excel·lent que s’ha tancat amb un regust agredolç amb cinc punts dels últims dotze en joc. Un rendiment lluny de les prestacions mostrades al llarg de tota la temporada però amb el just premi del títol de lliga. L’Espanyol ha estat el millor i aquest és un just reconeixement tot i el final abrupte del curs.

Per la seva banda, el Mallorca ha tingut a tocar el títol però ha acabat empatant a Ponferrada on, l’Espanyol, va guanyar fa dues setmanes per golejada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)