Sabadell

Victòria i condemna

Els arlequinats s’han quedat a un gol del Rayo a Vallecas de completar la remuntada

Mirandés 0 Sabadell 2

MIRANDÉS:Limones; Víctor Gómez, Berrocal, Trigueros, Javi Jiménez (Letic, 80’); Javi Muñoz, Genaro (Meseguer, 80’), Álex López (Caballero, 66’); Moha (Martínez, 59’), Simon Moreno (Barco, 66’) i Djouahra.SABADELL:Mackay; Jaime Sánchez, Juan Ibiza, Grego Sierra (Héber Pena, 59’); Óscar Rubio, Cuevas, Undabarrena (Coch, 72’), Cornud (Ozkoidi, 26’); Stoichkov, Querol (Juan Hernández, 72’); i Edgar (Capó, 72’).GOLS:0-1 (64’) Juan Hernández. 0-2 (79’) Stoichkov.ÀRBITRE:Iglesias Villanueva.T.G.:als locals Trigueros.PÚBLIC:Sense públic, a Anduva, a porta tancada.

El Sabadell ha fet la feina guanyant contra el Mirandés però li ha faltat un gol del Rayo a Vallecas per completar l’objectiu de la permanència. L’Alcorcón ha guanyat a l’Espanyol, de manera que ha salvat la categoria; el Logroñés ha perdut contra Las Palmas, completant un resultat que beneficiava els arlequinats però el Lugo havia d’empatar o perdre a Vallecas i ha guanyat per la mínima.

Els arlequinats han tingut una bona entrada al partit amb molta presència en l’àrea rival. Stoichkov s’ha situat molt a prop del gol en dues ocasions en una segona jugada que ha aturat Limones. El Sabadell fins i tot ha vist porteria en una jugada de Cornud que Edgar ha empès al fons de la xarxa però la jugada ha quedat invalidada per fora de joc i, a més, Cornud ha hagut de sortir substituït per lesió. El Sabadell ha continuat tenint oportunitats com ara un xut des del mig del camp d’Stoichkov o una rematada de Grego Sierra que ha sortit massa alta.

En la segona meitat, Hidalgo ha mogut la banqueta i li ha donat resultats: una jugada d’Héber Pena, li ha arribat als peus de Cuevas que ha posat la centrada perquè Juan Hernández rematés a gol. Stoichkov, visiblement afectat per una lesió, ha fet el gol de la tranquil·litat en una pilota llarga que li ha colat per sota de les cames a Limones. Des de la diana de l’atacant andalús, tota l’atenció s’ha centrat en el partit del Lugo a Vallecas en un atac i gol dels madrilenys que finalment han fet curt i han deixat, amb aquest resultat, al Sabadell a la primera federació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)