Espanyol

Vicente Moreno: “Hem estat molt superiors a la resta”

Vestidors. El tècnic de l’Espanyol ha posat en relleu el títol de lliga. “Sabia, que si quedàvem primers, no se li donaria valor, però això està a la motxilla i som campions”

Vicente Moreno ha tancat la lliga de manera excel·lent i amb el títol de lliga a la butxaca. “Volíem acabar guanyant però hem d’estar molt contents. Després d’aconseguir l’ascens hem sumat un empat, una victòria i dues derrota. L’anterior vegada que vam ser campions es van perdre els tres partits del final”, ha reblat el tècnic que ha afegit: “Estem en un club històric i aquesta és la segona vegada que s’ha aconseguit el campionat i amb el temps se sabrà que s’ha aconseguit el campionat”. Tot i això, el tècnic era conscient que el títol ha arribat per una errada del Mallorca “A mi el que em preocupava era que fèssim el gol nosaltres i m’hauria agradat més un resultat positiu; no estava pendent de què havia fet la Ponferradina. Ho he preguntat al final del partit i, evidentment, m’he alegrat perquè ens donava el títol”. En aquest sentit, el tècnic ha disparat amb bala. “Sabia que si quedaven primers no es donaria valor a quedar primers i això està a la motxilla i som campions” i és conscient del final de lliga més gris dels seus futbolistes.

“Els últims partits ho hem seguit intentant però de manera inconscient alguna cosa afluixes. Però nosaltres, potser, no ho hem fet amb la nostra contundència habitual de cara a porteria. Però ho hem seguit intentant. Vam guanyar 1-4 a Ponferrada i no és gens fàcil com s’ha vist. Avui hem tingut dos ocasions per avançar-nos i ells han fet tot el que podien, supervivència, per salvar la categoria. Hem perdut però no li treu valor a tot el que hem fet al llarg de la temporada. Hem estat molt superiors a la resta”, ha tancat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)