Sabadell

Calzada: “No vull vendre motos”

El president del Sabadell diu que serà molt difícil que l’equip torni al futbol professional si no hi ha la implicació de l’entramat social, públic i privat de la ciutat

El president del Sabadell, Esteve Calzada, ha comparegut per primera vegada en molts mesos després del descens de categoria. El president del Sabadell ha passat de puntetes pel balanç de la temporada del descens i ha estat molt contundent a l’hora de demanar ajuts a la ciutat. Ha demanat més implicació de la ciutat per ampliar la massa de socis (continua insistint que l’equip ha d’arribar als 5.000 socis), vol que empreses de la ciutat amb projecció estatal s’impliquin a través de patrocinis i ha evidenciat un trencament de l’harmonia que unia a l’entitat amb l’ajuntament de la ciutat.

“Hi haurà una continuïtat de projecte i de club. Però amb els diners de l’ampliació de capital que tenim i l’ajut del descens ens surt un pressupost similar al de l’any que vam pujar. I convindrem que aquell any no estàvem entre els equips més rics. Si no arriben més diners, hem d’acceptar que no tindrem un projecte ambiciós per tenir opcions de pujar”, ha afirmat l’empresari lleidatà. De fet, Calzada ha dit que si no aconsegueix més socis, troba patrocinadors del capital privat de la ciutat o l’ajuntament no ajuda econòmicament (va fer referència a diverses fórmules com ara un patrocini, una subvenció directa o fer-se càrrec d’algunes de les despeses pels equipaments municipals) no demanarà un esforç al grup d’inversors que l’acompanya al capdavant del club.

Calzada no ha concretat en les raons per les quals creu que el Sabadell ha baixat de categoria aquesta temporada (“també s’han fet coses bé”, va dir quan va ser interrogat per la qüestió) i va deixar en mans de la comissió esportiva el balanç sobre algunes de les decisions.

Respecte a la continuïtat de l’entrenador, el president del Sabadell s’aferra a que Hidalgo té contracte amb l’entitat tot i que admet que li volen presentar un projecte perquè s’engresqui. Calzada ha estat molt clar a l’hora de manifestar la seva voluntat respecte a la continuïtat del club: “Creiem que no trobarem ningú millor que ell”. No ha estat tan contundent a l’hora de defensar la continuïtat del director esportiu, José Manzanera, que ha quedat molt assenyalat durant el curs per l’immobilisme a l’hora d’incorporar jugadors sobretot en el mercat d’hivern. Calzada ha dit que espera que Manzanera li expliqui el balanç esportiu i les raons per les quals l’equip no s’ha mantingut en la categoria. “Un cop s’hagi explicat, valorarem què és el millor pel club”, ha manifestat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)