Espanyol

L’ascens blanc-i-blau, des de dins

Televisió. TV3 estrena diumenge (23.h, per Esports3) una minisèrie documental de quatre capítols que analitza les interioritats d’aquesta temporada dura i difícils fins aconseguir l’ascens

TV3 i Espanyol ha presentat la sèrie de documentals que farà la televisió pública de Catalunya titulat: “L’Espanyol, la nostra vida”. Una minisèrie de 4 capítols. Diumenge, a les 23h., sortirà el primer capítol titulat: “Aixeca’t” retransmès per Esports 3 tot i que el president de la televisió pública catalana, Vicenç Sanchis, s’ha compromès en què també surti per TV3.

En aquests reportatges s’intenta explicar, des de dins, les dificultats del club en aquest any a segona divisió i també des d’una manera expansiva més enllà del nucli de jugadors, tècnics i directius i parlant amb l’entorn de socis i aficionats. “És un document que també interessarà als que no són de l’Espanyol perquè ens explica com hem superat aquestes dificultats i superar situacions vitals complicades. Aquest és un club transversal, amb valors i esperit de superació i un exemple per tots els que estan patint dificultats”, ha explicat el conseller delegat de l’Espanyol, José María Durán durant la presentació on ha estat acompanyat pel president de TV3, Vicenç Sanchis. “Com a televisió pública estem obligats a estar a prop de la societat i, en el cas de l’Espanyol, de manera doble. La transversalitat de l’Espanyol és la que volem per la nostra televisió tot i les crítiques que rebem. Pensem que ho fem bé i tenim l’obligació d’estar al costat de la gent del nostre país i dels nostres clubs esportius”, ha dit Sanchis que ha felicitat el club per “tornar a primera que és el lloc que li pertoca a l’Espanyol”. En aquest sentit, el mandatari ha destacat que s’ha posat a treballar des de fa mesos en aquesta minisèrie amb plena pandèmia i amb el cinquè descens del club. “No té mèrit, confiàvem en l’ascens. I l’Espanyol sempre ens tindrà el nostre costat. L’Espanyol és la nostra vida i també de TV3”.

Aquesta minisèrie ha estat dirigida per Txus Villanova i Oriol Vidal i produïda pel Departament d’Esports de TV3. “El periple de l’Espanyol per aquesta temporada a segona es mereixia fer un documental des de dins”, ha dit Vidal que ha comentat la complicada tasca de treballar en mig de la pandèmia i amb els protocols de seguretat sanitària. El periodista també ha agraït l’ajuda del club per engrescar-se en aquest projecte. “Aquest documental ens permetrà tenir un quadre més exacte de les coses i com ha viscut aquest vestidor aquest any tan complicat. Crec que quan es vegi el documental s’entendran moltes coses i es valorarà més la clau d’aquest èxit”, ha rematat Oriol Vidal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)