Espanyol

Derrota de l’Espanyol al camp de l’Atlético i descens virtual a segona

1a divisió. Si demà l’Eibar puntua a Logronyo, l’equip de Rubén Casado serà matemàticament equip de segona divisió

Estocada mortal a l’Espanyol en la seva visita a Alcalá de Henares. L’equip de Rubén Casado ha perdut en la seva visita al camp de l’Atlético de Madrid per un clar 4-1 i el seu descens a la segona divisió és una realitat. No oficial, però sí virtual. Si l’Eibar puntua demà en la seva visita al camp del cuer, el Logronyo, l’Espanyol baixarà oficialment a segona, una categoria on l’última vegada que hi va estar va ser la 92/93.

La temporada anterior les blanc-i-blaves ja van salvar-se del descens als despatxos després que la federació decidís anul·lar els descensos en una temporada inacabada i anòmala pel tema de la pandèmia, però aquest curs l’Espanyol no ha tingut salvació. Puja el masculí a primera i baixa el femení a segona.

El partit ha tingut poca història. Els gols de Laurent, Laia Aleixandri i un altre en pròpia porta de Xènia Pérez han deixat el partit decidit en la primera part. Carmen Álvarez, que ha debutat, ha fet el quart de l’Atlético en el minut 74 i Cristina Baudet ha marcat per a l’Espanyol a nou minuts del final.

Al final del partit el rostre de les jugadores de l’Espanyol parlava per sí sol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)