Girona

“Francisco? Si pugem, no crec que patim”

El Girona ha arribat a la final del play-off gràcies a una reacció espectacular d’un equip que s’ha sentit ben guiat per Francisco, tot i que hi va haver alguna fase molt delicada. “Jo crec que Francisco no ha estat discutit mai, internament. Ni pel club ni per ningú. Teníem clar que aquesta història la fèiem amb ell”, assegura Pere Guardiola, que recorda que Quique Cárcel ja volia el tècnic abans que arribés. “Sabíem que aquest any seria complicat. No és allò de si guanyes ets el millor i si perds ets un desastre. Teníem ben interioritzats aquests matisos. I sabem què era i què és Francisco. En molts moments fotuts, gràcies a ell no ens hem acabat d’enfonsar. Té molta energia, ho té molt clar i ha gestionat molt bé la plantilla. I quan ha hagut de canviar, també ho ha fet, perquè m’imagino que veia que la cosa no acabava d’anar rodona.”

Francisco sempre ha evitat parlar de la renovació. Amb l’ascens hauria de ser factible quedar-se’l, però el president del consell no ho vol condicionar tot a com acaba la final: “En Quique i en Francisco parlen moltíssim cada dia. Tota aquesta situació està parlada. Ara estem focalitzats a acabar de la millor manera. No és si puges o no puges. Amb Francisco ens sentim molt còmodes, i crec que ell amb nosaltres, també. Té coses molt difícils de trobar. Dit això, ens falten dos partits; acabem-los. I, si pugem, no crec que patim”, diu Guardiola.

L’ENTRENADOR

“No ha estat mai discutit. En els moments fotuts, gràcies a ell no ens hem enfonsat”

CONFIANÇA

“Ara ens centrem en la final. No és si puges o no puges. Ens sentim molt còmodes amb ell”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)