Girona

Pulido Santana, de la polèmica en la lliga a l’anada de la final

El col·legiat canari va xiular el Rayo-Girona de lliga i és el designat per xiular diumenge a Vallecas

La federació espanyola ha confirmat aquest matí que el col·legiat Juan Luis Pulido Santana serà l’encarregat de xiular l’anada de la final del play-off d’ascens a primera aquest diumenge a Vallecas. La decisió no ha agradat gaire a Girona, i és que el canari va ser qui va dirigir el Rayo-Girona (2-1) de la segona volta, que va estar envoltat de molta polèmica per les decisions que es van pendre a les dues àrees. Primer perquè no es va xiular un penal sobre Arnau –la responsabilitat va ser més del VAR que va decidir no entrar– i després perquè en el tram final es va fer enrere després de xiular un penal per mans que hauria pogut servir per empatar el partit. Qui no repeteix en la designació respecte el partit de lliga és l’àrbitre de VAR, i és que en aquella ocasió el responsable va ser Varón Aceitón i diumenge l’àrbitre de VAR serà Areces Franco.

Més enllà de l’episodi a Vallecas el Girona ha tingut bons resultats aquesta temporada amb Pulido Santana, i és que també va ser l’encarregat de dirigir el Leganés-Girona (0-1) i el Girona-Espanyol (1-0).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)