Girona

El Girona explica el procés d’assignació d’entrades per la tornada de la final

El termini per inscriure’s al sorteig acaba avui a les 23.59h i demà es comunicarà als socis si els hi ha tocat o no

Des de dilluns els socis del Girona es poden inscriure en el sorteig per l’assignació de les 1.500 entrades disponibles per veure la final. El termini acaba avui a les 23.59h i abans que demà es comenci el procés d’asignació de les entrades el club ha volgut explicar com funcionarà.

El primer que ha informat el club és que els socis disposaran de 1.132 entrades. El 90 per cent d’aquestes seran exclusivament per abonats i el deu per cent restant es distribuirà entre socis, siguin abonats o no, que s’hagin inscrit al sorteig i no hagin estat agraciats en la primera assignació. La resta de localitats seran pels patrocinadors (160), pels jugadors (105), pels empleats del club (63) i per necessitats de protocol (40).

Un cop es tanqui el procés d’inscripció al sorteig aquesta nit hi haurà dues empreses especialitzades externes al club que seran les encarregades de fer l’assignació. La primera és Geocéntrica Sports, que serà l’encarragada, a través d’un algoritme aleatori, de distribuir totes les entrades entre els socis. L’altra és 3D Digital Venue, que serà qui assignarà el seient definitiu als agraciats mantenint els criteris de distància i seguretat que requereix el protocol Covid.

Pel que fa a les notificacions als socis inscrits en el sorteig, demà al matí s’avisarà als socis a través d’un correu electrònic i un missatge SMS si els hi ha tocat una entrada o no. No serà fins dilluns quan s’enviaran les entrades a través de correu electrònic als que hagin estat afortunats –si les inscripcions són en grup només s’enviarà al responsable.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)