Girona

Stuani, fora de la llista d’Uruguai per la copa Amèrica

El davanter del Girona no entra a la llista definitiva de Oscar Washington Tabárez

Finalment, Cristhian Stuani no marxarà disputar la copa Amèrica amb l’Uruguai. El futbolista, que per lesió no juga des del 20 de maig i que es va perdre les dues últimes jornades de lliga i les semifinals del play-off amb el Girona, ja no va viatjar per disputar les eliminatòries per al mundial de Qatar a causa d’aquesta dolença i ara tampoc jugarà el torneig continental.

Avui, el seleccionador del combinat celeste, Óscar Washington Tabárez, ha ofert la llista defintiva de 26 jugadors que formaran la plantilla per a la copa Amèrica, en què l’Uruguai s’estrena el 19 de juny contra l’Argentina, i Stuani no hi apareix.

El davanter del Girona doncs, que d’acord amb el què va dir Francisco podria tenir minuts ja aquest diumenge a Vallecas, podria reaparèixer per a l’anada de la final del play-off, en què segur que no hi serà Yoel Bárcenas, que esta amb el Panamà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)