Girona

Stuani es queda

L’Uruguai. El ‘Maestro’ Tabárez no cita per a la copa Amèrica l’ariet del Girona, que serà en la final del ‘play-off’

Cristhian Stuani no marxarà rumb al Brasil a disputar la copa Amèrica amb l’Uruguai. L’ariet charrúa, que no juga des del 20 de maig per una lesió al bíceps femoral de la cama dreta d’acord amb el que va informar el Girona, no va ser inclòs en la llista definitiva que va oferir ahir Óscar Washington Tabárez per a la competició continental i, per tant, es queda. L’esmentada lesió, que li va fer perdre’s les dues últimes jornades de lliga i les semifinals del play-off amb el conjunt blanc-i-vermell, ja va propiciar que no disputés les eliminatòries per al mundial de Qatar, que aquesta darrera setmana ha disputat la selecció celeste, per a les quals sí que estava convocat, però al final va quedar-ne fora. Finalment, el seleccionador del combinat sud-americà va decidir no citar-lo en la plantilla de 26 que s’emportarà al torneig que l’Uruguai comença el 19 de juny contra l’Argentina.

D’aquesta manera, i si el físic li ho permet, el golejador podria reaparèixer amb l’equip gironí diumenge a Vallecas en l’anada de la final del play-off contra el Rayo Vallecano. Francisco va anunciar després de l’eliminatòria contra l’Almeria que el davanter podria tenir minuts en la final. Qui segur que no hi serà, almenys en l’anada, és Edgar Yoel Bárcenas, que té dos partits per disputar amb el Panamà, que el 13 i el 16 de juny s’enfronta amb Curaçao en les eliminatòries per al mundial. El panameny sí que podria estar disponible per a la tornada a Montilivi.

El Perú tampoc cita Luis Advíncula i el Rayo podrà comptar-hi en l’anada

Luis Advíncula tampoc ha estat inclòs pel seleccionador del Perú, Ricardo Gareca, en la llista de jugadors que jugaran la copa Amèrica. El Rayo va demanar a la federació peruana que alliberés el futbolista, que estava concentrat amb el conjunt sud-americà amb el qual ha disputat aquesta setmana les eliminatòries de classificació per al mundial, i finalment no va ser convocat per a la copa Amèrica. El lateral dret dels madrilenys, que es va perdre, doncs, la semifinal del play-off contra el Leganés, estarà disponible per a Andoni Iraola per al partit de diumenge. L’altre internacional del Rayo és Stole Dimitrievski, que jugarà l’Eurocopa amb Macedònia i que sí que és segur que no serà en cap partit del play-off.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)