Espanyol

Puado i l’efecte d’inflació

Mercat. La negociació per renovar el futbolista està en un punt tens. L’Espanyol i el davanter encara no han arribat a una entesa. El punta espera cobrar pel nivell que està oferint

Javi Puado és un dels futbolistes més importants de la darrera temporada. El davanter està en un moment dolç de joc i de forma. S’ha convertit en el futbolista revelació de l’Espanyol. Dotze gols i vuit assistències són el seu millor aval. Puado vol renovar i l’Espanyol no el vol deixar marxar. El problema és que l’any que li queda de contracte obliga a renegociar el contracte i, com sempre, aquí el futbolista té la paella pel mànec pel seu gran rendiment.

La qüestió és la quantitat que vol el futbolista. L’Espanyol va presentar una primera oferta que el situava a la part mitjana-baixa de l’escala salarial. Cal tenir en compte que el barceloní era un dels futbolistes que menys cobraven de la plantilla. Tenia un contracte de futbolista del planter que arriba al primer equip. Hi ha hagut diversos contactes amb el futbolista, i el club, per mitjà del director esportiu, Francisco Joaquín Pérez Rufete, li ha fet una oferta, però el futbolista l’ha desestimat. Puado sap que està en un gran moment i vol treure rèdit d’aquesta situació. Veu com futbolistes suplents habituals de la seva mateixa demarcació tenen uns sous més elevats que l’oferta presentada pel club i per això vol que el club s’apropi a les seves exigències. Difícilment l’Espanyol podrà arribar a les demandes finals, però el seu entorn espera que el club faci un esforç més per arribar a l’entesa.

Club i futbolista estan jugant les seves cartes, però l’entitat està lligada pels contractes que ha signat en les dues darreres temporades i que han provocat un efecte d’inflació dins de la plantilla. Aquest efecte, vist des de la posició del futbolista, és un greuge comparatiu. Només cal veure el binomi rendiment i sou i aquí Puado té totes les de guanyar. Està en un gran nivell i busca un bon contracte. I l’Espanyol sap que no pot deixar escapar un dels seus millors actius, que li pot donar nous rèdits en un futur a mitjà termini. La renovació de Puado encara no ha arribat a l’últim capítol. La negociació està en una fase decisiva i les dues parts hauran de mostrar que la tensió d’ara ha de portar a un punt d’entesa en què el club millori el salari del jugador i el jugador flexibilitzi la seva demanda. En tot cas, el club té clar que vol tenir renovat el futbolista abans del seu retorn de vacances i no convertir la seva renovació en el serial de l’estiu. Si no renova, el club es plantejarà una venda abans de deixar-lo marxar lliure. Tot i això, aquesta és l’última opció que preveu el club en el cas que la situació es recargoli de manera definitiva. De moment continua l’estira-i-arronsa entre club i futbolista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)