Girona

“Voldríem l’equilibri de les últimes setmanes”

Francisco Rodríguez Entrenador del Girona

Entre la il·lusió i la prudència, Francisco Rodríguez vol donar el paper de favorit al Rayo Vallecano, “per història i perquè té molts jugadors que jugaven a primera”, però també està convençut dels seus. El tècnic preveu una final oberta i equilibrada contra un equip que sol assumir la possessió de la pilota. “L’eliminatòria tindrà moltes fases. Hi haurà moments de bloc baix, de pressió alta, etcètera. Haver encaixat dos gols en deu partits no ens farà mantenir la porteria a zero; ho farà el treball, la confiança i saber què fer en cada moment”. L’andalús vol veure un equip valent, com ja ho va ser contra l’Almeria. “No deixarem de ser ambiciosos. Ens agradaria tenir l’equilibri de les últimes setmanes. Seria important també marcar. Hem de treballar sabent que és una eliminatòria a dos partits, però buscarem la porteria rival.”

En les semifinals contra el Leganés, el Rayo va aconseguir un 3-0 en l’anada amb gols en la recta final. “La primera part va ser molt igualada. A partir del minut 60, el Rayo va demostrar que és un equip que, quan té l’oportunitat de fer-te sang, te’n fa. Ho hem de saber. Hi haurà moments que ens tocarà patir.” El tècnic destaca “la verticalitat i la capacitat de jugar a camp contrari” del rival, a més del “recorregut de la banda esquerra”.

Stuani i els perfils

La presència de Stuani és una satisfacció per a Francisco, que ha sabut gestionar bé l’absència del gran referent les últimes temporades. “Stuani sempre és un jugador vital; és un luxe a segona A. No ha estat un any bo per a ell, i això ens ha permès donar oportunitats a altres alternatives, amb perfils diferents, que ens han donat altres maneres d’entendre el joc. També ha passat quan no hem tingut Juanpe i ha entrat Arnau, per exemple. El més important és que tothom creu en el mateix, i això ens fa anar pel bon camí.”

EL 3-0 AL LEGANÉS

“El Rayo, quan té l’oportunitat de fer-te sang, te’n fa. Ho hem de saber”

LA MENTALITAT

“L’eliminatòria tindrà moltes fases; no deixarem de ser ambiciosos”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)