Girona

“Stuani és d’una altra categoria”

Andoni Iraola Entrenador del Rayo

El Rayo va superar una situació delicada, en sortir dels llocs de play-off en la 37a jornada, però se n’ha refet i ha arribat amb molta confiança a la final. “Hem arribat als últims partits amb la sensació que s’havia de guanyar, que si no estàvem fora. L’equip ha competit bé amb pressió. A veure si ho podem aprofitar, perquè volem el premi de l’ascens”, va comentar Andoni Iraola, caut com Francisco. “Ens ho hem de guanyar. Tenim un rival que, mirant només els números, t’adones que està molt bé i que si el volem guanyar haurem d’oferir el millor nivell.” I va afegir: “Hem d’’estar concentrats i no despistar-nos. No tenir minuts dolents, que et poden fer molt mal.”

L’exentrenador del Mirandés va elogiar Stuani: “És un jugador d’una altra categoria. L’any passat va fer més de 30 gols i aquest any, jugant més, n’ha fet més que qualsevol del nostre equip.” Iraola va agrair l’ajuda de l’afició: “Ho vam veure contra el Leganés, i segur que encara serà més important contra el Girona.”

SATISFET

“Hem competit bé amb pressió. A veure si ho aprofitem; volem el premi”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)