Girona

Els precedents del curs, molt favorables

Optimisme mesurat. Només una de les cinc derrotes a Montilivi, la que va rebre contra el Leganés, deixaria sense ascens el Girona

El Girona va aconseguir un botí suculent de la seva visita al camp del Rayo Vallecano en l’anada de la final del play-off d’ascens a primera. I és que, de cara a la tornada a Montilivi, els gironins intentaran imposar el seu gran estat de forma per acabar de lligar el seu segon ascens a la màxima categoria en tota la seva història. Tenint en compte els precedents de la temporada, els blanc-i-vermells han rebut cinc derrotes com a locals en la lliga i només una d’aquestes els deixaria sense opcions de pujar.

El 7 de febrer passat, els jugadors dirigits per Francisco Rodríguez, que encara havien d’iniciar el canvi de dinàmica i de tendència gràcies, en part, al canvi de dibuix tàctic plantejat per l’andalús, van caure a Montilivi per 0-2 contra el Leganés. Un doblet de Kevin Bua –la segona diana de l’atacant va ser en el temps afegit– va significar la derrota més àmplia del Girona a casa (les altres quatre van ser per la mínima, 0-1), l’únic resultat que si es repetís favorable al Rayo impediria l’ascens. A principis de febrer, l’equip gironí no era la màquina engreixada i amb les peces en forma que és ara, un altre aspecte que augmenta l’optimisme, que és mesurat per culpa de les garrotades rebudes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)