Girona

Francisco Rodríguez

Entrenador del Girona

“Hem de ser humils, ja ens ho han demostrat”

El botí assolit a Vallecas és espectacular per al Girona amb vista a la tornada. “Marxem amb un resultat que ens dona avantatge, però la realitat és una altra”, va puntualitzar Francisco, que no es va amagar. “La realitat és que ens enfrontem a un equip que ens ha tancat durant mitja hora i que ha estat superior a nosaltres. Des de la humilitat hem de treballar moltíssim, tornar a preparar el partit i intentar-lo guanyar”, va dir el tècnic. I és que l’inici de matx de l’equip que orienta va ser complicadíssim, atropellat pel Rayo. “No cal amagar res; han estat superiors”, va assegurar. “En els primers trenta minuts de la primera part ens han donat un bany com el que ens van donar a casa en la primera volta. Hem de ser molt humils per al partit de tornada, perquè ja ens ho han demostrat aquí en mitja hora”, va remarcar Francisco, que va fer la seva lectura de la mala primera part blanc-i-vermella. “No ens hem ajustat bé, no hem estat prou valents i hem estat molt còmodes, sobretot, a la línia del darrere. No saltàvem a la zona intermèdia, on ells rebien, es giraven i ens feien córrer a l’espai, i això ha generat ocasions seves i ens han fet patir”, va explicar. “Afortunadament no han fet el segon gol, a nosaltres ens n’ha vingut un pràcticament del no res i en la segona part l’equip ha estat un altre. Molt més amb la nostra identitat, amb més personalitat, amb més criteri tenint la pilota i, sobretot, més valents en fase defensiva”, va cloure.

Un dels episodis més calents del partit va tenir lloc al final de la primera part, just després del gol anul·lat a Nahuel Bustos, quan es va originar un enrenou important amb jugadors i membres del cos tècnic de tots dos equips al mig del camp. “He anat a buscar l’àrbitre per comentar-li que la situació del gol anul·lat nostre era més interpretable per ell que no pas del VAR. Jo estava parlant amb ell i he vist un tumult de gent darrere meu, l’entrenador contrari també a prop meu... Això és fruit de la tensió que generen aquest tipus de partits”, va indicar Francisco. “Ens hi estem jugant moltíssim i Pulido (l’àrbitre) ho ha gestionat molt bé perquè, si no, hauríem pogut acabar amb algun jugador menys els dos equips. N’hem d’aprendre, donar una millor imatge, però és veritat que en aquest tipus de partits a vegades els nervis apareixen”, va manifestar l’entrenador, que sobre la polèmica diana invalidada a Bustos va asseverar que “m’ha semblat que era gol en directe” i “imatges a la televisió no n’he vist, la veritat”.

LA PRIMERA PART

“En els primers 30 minuts ens han donat un bany, com en el partit de la primera volta”

LA DIANA DE BUSTOS

“M’ha semblat que era gol en directe. Imatges a la televisió no n’he vist”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)