Espanyol

Reale, nou patrocinador

Patrocini. El club blanc-i-blau ha tancat un acord amb la companyia d’assegurances per les properes tres temporades. La presentació es farà demà al RCDE Stadium

L’Espanyol ha tancat un acord de patrocini amb Reale Seguros. La companyia d’assegurances ha signat un contracte per les properes tres temporades i lluirà en una de les mànigues de la samarreta. El club farà l’acte de presentació demà a l’anella interna del RCDE Stadium, a partir de les 11:30h. Un acte on hi serà present el conseller delegat de l’Espanyol, José María Duran, i el CEO de Reale Seguros, Ignacio Mariscal. També assistiran a l’acte protagonistes històrics del club i que han participat dels ascensos anteriors i que són els protagonistes de la campanya entre les dues marques: Carlos Meléndez, porter en l’ascens de la temporada, 89-90; José María Calzón, delegat del primer equip des de 1975 fins al 2019 i Eloy Pérez, capità de l’equip la temporada 93-94. Aquesta serà la primera presentació oficial d’un patrocinador, després del final de la temporada que ha certificat l’ascens del primer equip a primera divisió. “Segurs que tornaríem”, és el títol que portarà la presentació de demà jugant amb el fet que l’Espanyol ha tornat a primera després d’un any a segona i la certitud d’una companyia d’assegurances.

Ara caldrà veure que passa amb el patrocinador principal de la samarreta que fins ara era per una casa d’apostes i que no podrà renovar el seu compromís per la prohibició de lluir publicitat de cases d’apostes segons una normativa del govern. Ara l’Espanyol, i segons ha avançat La Grada, treballa amb Riviera Maya perquè el destí turístic mexicà torni a ocupar el frontal. De fet, la marca mexicana va ser durant diverses temporades el patrocinador principal del frontal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)