Girona

Qui acompanyarà Sylla?

Opcions diverses. Amb la recuperació de Stuani i el retorn de Yoel Bárcenas, Francisco ha de decidir qui acompanya el senegalès, que sembla indiscutible

Beneït problema, deu pensar Francisco després de tot el que ha hagut de superar durant la temporada, però el cert és que a hores d’ara el cap li deu treure fum. I és que per primera vegada després de moltes setmanes l’andalús disposarà de totes les peces en atac de l’equip. Això l’obliga a afinar en la seva decisió més que mai, i és que a priori té cinc candidats per a dos llocs. La realitat, però, és que un d’aquests sembla que l’ocuparà Mamadou Sylla, ja que el vallesà d’origen senegalès està fent una promoció d’ascens estratosfèrica, amb un balanç de dos gols i dues assistències que han servit per arribar a la final i ara tenir avantatge en el partit de tornada a Montilivi. Seure’l a la banqueta, quan segurament és el jugador més en forma, no sembla una opció viable per molt que fa un mes enrere no era un dels titulars de l’onze de gala. Així doncs, el gran dubte de Francisco és qui acompanyarà Mamadou Sylla a la davantera, si és que no decideix fer un canvi de sistema, una altra opció que no sembla que estigui sobre la taula.

Pros i contres

Les quatre opcions més reals per entrar a l’onze de diumenge són les de Samu Saiz, Nahuel Bustos, Yoel Bárcenas i Cristhian Stuani. Entre aquests noms, qui ho té més complicat és Samu Saiz, ja que el mitjapunta madrileny fa moltes jornades que té un rol secundari –des que es va recuperar de la lesió– i es fa difícil pensar que això hagi de canviar en el partit més decisiu del curs. Una altra opció és la de Nahuel Bustos, que va ser el titular en l’anada, però l’argentí tampoc va tenir un partit gaire brillant –va marcar, de rebot i sense voler, el polèmic 1-2 que va anul·lar Pulido Santana– i difícilment tindrà la possibilitat de repetir, tot i que físicament sigui el que arriba millor.

Els dos grans candidats a l’onze són, doncs, Stuani i Bárcenas. L’uruguaià venia d’unes setmanes lesionat, però en l’anada a Vallecas ja va disputar l’última mitja hora i es veu preparat per ser titular demà si Francisco ho decideix. El dubte és el seu estat físic, cosa que només sap ell, però apostar per Stuani sempre és una aposta guanyadora. L’altre nom és el de Yoel Bárcenas, que ha estat un fix en les alineacions en el tram final i va ser clau en la semifinal. El panameny, però, ve d’estar deu dies amb la seva selecció, ha jugat tres partits i acumula molts quilòmetres de viatge, així que el desgast acumulat podria fer que passés de fix en l’onze a jugar com a revulsiu.

HI VOL SER

Stuani no es vol perdre el partit decisiu després de jugar mitja hora a Vallecas

MOLT DESGASTAT

Bárcenas ja està a disposició de Francisco però acumula molts viatges i partits

HO TENEN DIFÍCIL

Nahuel no va brillar en l’anada a Vallecas i Samu Saiz està tenint poc protagonisme
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)