Girona

Comencen els moviments

No continuaran. Sense l’ascens a primera, el Girona no exercirà l’opció de compra que tenia per Monchu i no s’activarà la renovació automàtica per un any més de Cristóforo

No aconseguir l’ascens a primera tindrà moltíssimes conseqüències per al Girona, que segurament haurà de tornar a reconstruir la plantilla per a la temporada que ve. D’entrada, ja hi ha alguns casos que queden clars, perquè Monchu i Cristóforo no jugaran la temporada que ve al Girona si no passa res estrany. I és que el migcampista balear tornarà al Barça després de la cessió d’un any, que incloïa una opció de compra obligatòria en cas d’ascens que ja no s’executarà, perquè els gironins, en cap cas, tampoc podrien assumir el cost de tres milions i mig d’euros que estava estipulat.

En el cas de Cristóforo, és diferent, perquè el migcampista uruguaià va arribar lliure l’estiu passat i va firmar per només una temporada, amb una clàusula de renovació automàtica per un any més en cas d’ascens. Com que quedarà lliure el 30 de juny, quan acabi el contracte actual, el Girona encara el podria retenir si li interessés i pogués satisfer els desitjos del jugador amb un límit salarial que segurament serà reduït.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)