Espanyol

RDT, referent de primera

Espanyol. LaLiga ha escollit el davanter MVP de segona gràcies als seus 23 gols. El futbolista està cridat a ser un dels grans animadors del gol en el retorn dels blanc-i-blaus a l’elit

LaLiga ha escollit Raúl de Tomás el millor futbolista de la temporada a segona El davanter ha fet mèrits per ser nomenat MVP i també per aconseguir el títol gràcies als seus 23 gols, que l’han convertit en el màxim golejador del campionat. Tot i això, el més impressionant és que RDT ha aconseguit aquesta xifra de gols amb només 50 rematades a porteria. Una estadística que demostra l’alta efectivitat del madrileny, que ha disputat un total de 3.026 minuts en la lliga i que ha donat tres assistències. Unes xifres que, ben segur, hauria augmentat si no s’hagués perdut tres partits de lliga per haver donat positiu de Covid.

El madrileny ha demostrat a segona que és un referent de primera. Precisament, el golejador serà el futbolista franquícia dels catalans a primera. La direcció esportiva no té pensat desprendre-se’n i no vol cometre els mateixos errors que fa dues temporades, amb la sortida del seu golejador: Borja Iglesias. Ara RDT serà el far de l’Espanyol en el seu retorn a l’elit, on també espera coincidir amb Javi Puado.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)