Espanyol

Nova derrota contra el Sevilla (2-1)

Primera divisió. El conjunt blanc-i-blau tanca la temporada amb una desfeta tot i avançar-se amb un gol de Marianela Szymanowski

Sevilla 2 Espanyol 1

SEVILLA:Noelia Ramos, Toro, Echeverri, Albarrán, Amparito (Carla Armengol, 84’), Zenatha Coleman, Virgy (Julia, 72’), Terera Mérida (Lucía Ramírez, 72’), Toni Payne (Seyde, 84’), Claudia Pina, Raquel PInel (Ana Franco, 65’).ESPANYOL:Kelsey Dossey, Vargas, Sara Sola (Laura Fernández, 59’), Elba Vergés (Paula NIcart, 88’), Xènia Pérez, Cristina Baudet, Irene Corral (Dulce, 88’), Letti (Brenda Pérez, 89’), Soldevilla (Yamamoto, 14’). Lombi, Szymanowski.GOLS:0-1 (35’) Marianela Szymanowski; 1-1 (51’) Raquel Pinel (51’); 2-1 Toni Payne (74’).ÀRBITRE:Paola Cebollada López. T.G: Vargas (7’); Yamamoto (37’), Claudia Pina (42’); Kelsey Dossey (50’); Maite Albarrán (66’) .

L’Espanyol diu adeu a la primera divisió amb una nova derrota. Una altra desfeta dura després d’avançar-se en el marcador amb un gol de Szymanowski en la primera part. El Sevilla ha capgirat el marcador amb gols de Raquel Pinel i Toni Payne. És l’adeu amarg a l’elit del futbol estatal per un Espanyol que enguany complia el seu mig segle d’existència i que mai havia baixat a segona divisió en tota la seva història. El balanç de la temporada és de 25 punts amb sis victòries, set empats i 21 derrotes. Una temporada millor que l’anterior on l’equip no va guanyar cap partit al llarg de tota la competició. I, potser, tots els mals del conjunt blanc-i-blau es van forjar fa uns mesos. Rubén Casado ha millorat les prestacions de l’equip, però s’ha quedat lluny de l’objectiu de permanència. Ara tocarà remar, o bé, esperar un miracle econòmic. I és que caldrà veure si tots els equips que pugen a primera divisió compleixen les exigències de LaLiga. Una nova salvació a cop de burocràcia com el curs anterior.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)