Girona

Francisco deixa el Girona

El Girona anuncia que tècnic i club separen els seus camins

No es preveia un altre desenllaç; Francisco no serà l’entrenador del Girona el curs vinent. L’entrenador, aterrat fa exactament un any al club de Montilivi quan el 30 de juny del 2020 va incorporar-se rellevant a Pep Lluís Martí, no renova el contracte que acaba avui i, per tant, marxa. Francisco, que ha disputat dues finals de play-off d’ascens a primera divisió dirigint el conjunt blanc-i-vermell, s’atura per recuperar forces i fer front a un altre repte. I el Girona és ara l’únic equip del futbol professional sense entrenador.

El tècnic deixa l’entitat de Montilivi després de 60 partits dirigits en què ha obtingut un bagatge –entre lliga, copa i play-off– de 30 victòries, 15 empats i 15 derrotes.

El club, mitjançant els seus canals oficials, ha anunciat l’adeu en una carta conjunta, signada pel president, Delfí Geli i el mateix Francisco:

“Hem estat de nou molt a prop d’aconseguir l’objectiu que tots volíem i pel que havíem lluitat intensament durant tota la temporada. Plegats hem viscut un any complicat, amb moltes dificultats, amb molts sacrificis, però amb una connexió especial entre tots els que formem part d’aquest club.

Malauradament no ho hem aconseguit. Sempre hem estat junts tant en els bons moments com en els difícils. Ara ha arribat l’hora de separar els nostres camins. I no és gens senzill perquè tanquem una gran història que ens ha unit per sempre.

Potser algun dia ens retrobarem, però tots dos hem decidit fer un punt i a part. No és un adeu fàcil, però també tenim la sensació que és el millor moment per fer-ho. Ha estat un privilegi poder unir forces per cercar un mateix objectiu i és per això que ara volem fer aquest comiat plegats”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)