Espanyol

Pretemporada definida

Preparació. El conjunt blanc-i-blau iniciarà la fase de preparació el 5 de juliol i té previst disputar cinc amistosos

L’Espanyol té pràcticament tancada la pretemporada. La data de retorn de l’equip blanc-i-blau és el 5 de juliol amb les habituals proves mèdiques i físiques, tot i que el dia anterior, diumenge 4 de juliol, la plantilla se sotmetrà a una ronda de tests PCR i proves serològiques.

Els dies 5 i 6 de juliol la plantilla es dividirà en diferents grups per fer les habituals proves físiques i mèdiques. El primer entrenament conjunt es realitzarà el 6 de juliol a la tarda a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. La plantilla prosseguirà amb la preparació a les instal·lacions blanc-i-blaves fins al 18 de juliol. Cal recordar que ara mateix l’únic amistós confirmat es jugarà el 17 de juliol contra el Nàstic de Tarragona al Nou Estadi.

El dia 19 de juliol l’equip posarà rumb a Marbella, on romandrà fins al dia 30. Allà l’equip disputarà, en principi, tres partits amistosos encara per confirmar. Un cop conclogui l’estada a Andalusia, l’equip dirigit per Vicente Moreno tornarà a entrenar-se a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, pendent de la concreció d’algun altre partit de preparació abans de l’inici de LaLiga el cap de setmana del 14-15 d’agost. Sorteig que es farà aquesta tarda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)