Girona

Triple entrebanc d’entrada

Aïllats. El Girona informa de tres positius per Covid-19 a la plantilla, que avui té programat el primer entrenament amb Míchel un cop superades ahir les proves físiques i mèdiques

“Ens adaptem a totes les circumstàncies”, valorava Míchel en una presentació oficial que es va fer poc després que el Girona fes públic que tres futbolistes de la plantilla són positius per Covid-19. La plantilla s’havia sotmès dilluns als PCR previs a l’arrencada de la pretemporada i, com ha passat en diversos clubs, hi va haver futbolistes que es van haver d’aïllar a casa. Seguint els protocols que marca LaLiga i el Consell Superior d’Esports, els tres futbolistes blanc-i-vermells es perdran la part inicial d’una pretemporada que té avui el primer entrenament. Els afectats, en quarantena, hauran de treballar a casa. Citats ja des de dilluns, els futbolistes blanc-i-vermells es van sotmetre ahir a les proves físiques i mèdiques típiques, prèvies al començament de l’activitat. A partir d’avui, Míchel dirigirà entrenaments a La Vinya.

Stuani, una setmana

Míchel va explicar que Stuani trigarà “una setmana més” a arribar per un assumpte familiar. El club va informar diumenge que ni el davanter, ni Bueno, ni Diamanka serien a la primera cita.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)