Girona

El Troyes, el ‘rival’

El conjunt francès pertany des del setembre al City Football Group i aquest curs militarà a la Ligue 1

Amb la compra de l’Estac Troyes, el setembre passat, el City Football Group va establir-se al futbol francès. El moviment suposava l’adquisició del quart club europeu per part de l’empresa –amb el Manchester City, el Girona i el Lommel SK– i pot afectar en certa manera el Girona pel que fa als cedits procedents del Manchester City. Fins ara, l’equip més potent del grup a qui el club citizen podia prestar els seus futbolistes perquè evolucionessin era el Girona, ja que el Lommel SK juga a la segona divisió belga, però l’aparició del Troyes canvia el panorama. I és que el conjunt francès, a segona divisió quan el va comprar el City Football Group, va assolir l’ascens després de guanyar la lliga i jugarà aquest curs a la Ligue 1, una de les cinc grans lligues europees. Sembla evident, doncs, que el Girona, a segona divisió, surt perdent en la comparació i que el Troyes pot resultar una opció més atractiva per a segons quins futbolistes del Manchester City que busquin un destí a la recerca d’experiència en una lliga més competitiva. De moment, al club francès ja n’han incorporat un, Issa Kaboré, lateral dret de 20 anys, internacional amb Burkina Faso, fitxat del Mechelen belga i cedit al Troyes per aquest curs. Un altre jove procedent dels sky blue que podria acabar a l’equip francès és Metinho, prometedor migcampista brasiler de 18 anys comprat al Fluminense i a qui ja s’ha situat a l’òrbita del Troyes.

Les opcions

No obstant això, el City és un club que té en propietat moltíssims futbolistes i, òbviament, no tots tenen cabuda al primer equip. D’opcions, el Girona en té sobre la taula. Per començar, hi ha diversos jugadors del filial que buscaran una sortida i també hi ha fins a 17 jugadors cedits, entre els quals hi ha els quatre que han militat al conjunt blanc-i-vermell aquest curs, que han tornat al club citizen aquest estiu i probablement tots hauran de tornar a marxar. Una altra possibilitat és incorporar algun dels joves talents que fitxa el City, com ara Darío Sarmiento, mitjapunta de 18 anys procedent de l’Estudiantes La Plata i a qui ja s’ha relacionat amb el Girona.

EL PRIMER

El Manchester City va cedir Issa Kaboré al conjunt francès per un curs
Erik Palmer-Brown (24 anys)
Defensa - Àustria Viena
Nahuel Ferraresi (22)
Defensa - Moreirense
Iker Pozo (20)
Mig - FC Eindhoven
Ivan Ilic (20)
Mig - Hellas Verona
Filip Stevanovic (18)
Extrem - Partizan Belgrad
Jayden Braaf (18)
Extrem - Udinese
Ko Itakura (24)
Defensa - Groningen
Lucas Nmecha (22)
Davanter - Anderlecht
Yangel Herrera (23)
Mig - Granada
Aro Muric (22)
Porter - Girona i Willem II
Pablo Moreno (19)
Davanter - Girona
Yan Couto (19)
Lateral - Girona
Nahuel Bustos (23)
Davanter - Girona
Ryotoro Meshino (23)
Extrem - Rio Ave
Daniel Arzani (22)
Extrem - Aarhus
Patrick Roberts (24)
Extrem - Boro i Derby County
Joe Hodge (18)
Mig - Derry City *El City té cedits ja 16 jugadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)