Girona

La preparació agafa forma

Dos més. El Girona, que d’aquí a una setmana visitarà el Barça, anuncia amistosos contra l’Espanyol B i el Barça B. Tots dos els jugarà a La Vinya, amb la gespa de Montilivi en tractament

Pendent del que li pugui arribar de l’àrea esportiva, l’equip de Míchel Sánchez continua acumulant càrrega de treball des que dimecres va fer el primer entrenament. Dijous i ahir hi va haver doble sessió, i avui i demà també hi ha entrenament, abans del primer descans, dilluns. El Girona, que visitarà dissabte que ve el primer equip del Barça a la ciutat esportiva Joan Gamper, va anunciar dos amistosos més. Tots dos, com a local, tot i que no els jugarà a l’estadi de Montilivi, on la gespa s’està sotmetent a un tractament per tenir-la a punt en el retorn de la competició, sinó a La Vinya del PGA, el centre d’activitat diària del primer equip. Els blanc-i-vermells rebran l’Espanyol B el dimecres 28 de juliol, i el Barça B, el diumenge 8 d’agost. El duel contra el filial blaugrana es disputarà l’endemà de la visita al Nou Estadi, per enfrontar-se al Nàstic de Raül Agné en el trofeu Ciutat de Tarragona. El club gironí , que debutarà en la lliga el 14 d’agost contra l’Amorebieta (19.30h a Montilivi), encara preveu lligar algun altre partit amistós.

Dissabte 24 de juliol (19 h): BARÇA-GIRONA
Joan Gamper (Sant Joan Despí)
Dimecres 28 de juliol: GIRONA-ESPANYOL B
La Vinya (Vilobí d’Onyar)
Dissabte 7 d’agost (20 h): NÀSTIC-GIRONA
Nou Estadi Tarragona
Diumenge 8 d’agost GIRONA-BARÇA B
La Vinya (Vilobí d’Onyar)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)