Espanyol

29 jugadors cap a Marbella

Pretemporada. El cos tècnic s’emporta a tots els futbolistes disponibles, menys dos jugadors que encara són positius per Covid. A la llista també hi viatgen nou integrants del filial

L’Espanyol viatja a primera hora de la tarda cap a Marbella on farà el segon tram de la pretemporada. El conjunt blanc-i-blau romandrà a terres andaluses fins al 30 de juliol. Fins ara els jugadors del primer han anat incrementant de manera gradual els entrenaments al llarg d’aquests dies, amb habituals i intenses dobles sessions i ara començarà la disputa de partits amistosos. Ja hi ha dos rivals confirmats: Las Palmas, el dia 21 i el Cadis el dia 30. Entremig, i només pendent de tancar formalment tota la documentació, per concretar dos amistosos més davant el Rayo (24 de juliol) i el Granada (27) per ampliar el rodatge de cara a l’inici de lliga a Pamplona, el 14 d’agost. L’Espanyol repetirà a Marbella el mateix format de sessions d’entrenament i amistosos que va utilitzar el passat estiu condicionat per la pandèmia. En aquella oportunitat, el conjunt català es va enfrontar al Cadis, Màlaga i Almeria.

El cos tècnic s’ha emportat a tots els integrants de la primera plantilla futbolistes disponibles tret de dos casos que encara han de mantenir-se confinats uns dies més per la COVID-19. Completen la llista nou futbolistes del filial: Aleix Gorjón, Alejandro Pérez, Ángel Fortuño, Antoniu Roca, Gori, Joan García, Jofre, Nabil i Omar. En total són 29 els futbolistes convocats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)