Girona

Descans a Montilivi

El Girona programa els partits de preparació sense trepitjar l’estadi, on s’aprofita el parèntesi per fer un tractament a la gespa

El més probable és que el trofeu Costa Brava torni a quedar sense edició

Encara sense tenir cap cara nova confirmada, la plantilla del Girona s’hi tornarà a posar avui a La Vinya després de la primera jornada de descans un cop Míchel havia arrencat la pretemporada. La segona setmana de treball ja serà diferent, perquè té programat el primer amistós, precisament el més atractiu amb diferència. L’equip blanc-i-vermell visitarà dissabte la ciutat esportiva del Barça per enfrontar-se a l’equip de Ronald Koeman, en la reedició d’un duel que ja es va jugar la pretemporada anterior (3-1). Serà el primer test d’una llista sense cap cita a Montilivi, on s’aprofita el parèntesi competitiu per fer un tractament a la gespa. El terreny de joc, que sempre ha presentat un aspecte impecable, ha d’estar en condicions òptimes, si no hi ha cap contratemps, per al primer partit de lliga, el 14 d’agost contra l’Amorebieta (19.30 h).

Sense Costa Brava

La gespa és una de les raons que condueixen a quedar-se sense trofeu Costa Brava, però no pas l’única. Tampoc hi ajuda gens la incertesa que hi ha respecte al percentatge d’aforament que les autoritats sanitàries permetrien. El club havia volgut potenciar el trofeu amb rivals d’entitat com el Manchester City i el Tottenham –l’últim va ser el Montpeller–, però ara el context no té res a veure en cap sentit. L’any passat, amb els partits de competició a porta tancada i una pretemporada molt atípica dels blanc-i-vermells, ja no es va disputar, i aquest any el més probable és que torni a quedar sense edició.

Sense activitat a Montilivi, el Girona rebrà l’Espanyol B i el Barça B –l’endemà de jugar al camp del Nàstic– a La Vinya, el centre d’entrenament del PGA de Caldes on s’entrena diàriament a porta tancada. Una possibilitat per als aficionats de veure l’equip de Míchel durant la pretemporada arribarà si es confirma la intenció de jugar contra el Llagostera, pendent de concretar el lloc. Seria el cap de setmana de l’1 d’agost, lliure de cites de moment per als blanc-i-vermells.

Els aficionats també tenen l’oportunitat d’assistir a l’estrena del Girona de Míchel, dissabte contra el primer equip del Barça a l’estadi Johan Cruyff, de la ciutat esportiva de Sant Joan Despí. El club blaugrana posa entrades a la venda a través del seu lloc web oficial. Els preus oscil·len entre els 24 euros (gol) i els 48 euros (tribuna).

EL DE DISSABTE

El Barça-Girona al Johan Cruyff és obert al públic, amb entrades entre 24 i 48 euros

NO HI AJUDA

Els dubtes sobre l’aforament no conviden a dur un rival d’entitat per al Costa Brava
Dissabte 24 de juliol (19 h): BARÇA-GIRONA
Joan Gamper (Sant Joan Despí)
Dimecres 28 de juliol: GIRONA-ESPANYOL B
La Vinya (Vilobí d’Onyar)
Dissabte 7 d’agost (20 h): NÀSTIC-GIRONA
Nou Estadi de Tarragona
Diumenge 8 d’agost GIRONA-BARÇA B
La Vinya (Vilobí d’Onyar) (*) S’hi afegirà probablement un partit contra el Llagostera, el cap de setmana de l’1 d’agost

PER CONCRETAR

La idea és tancar un duel contra el Llagostera en l’únic cap de setmana lliure

DE LOCAL A LA VINYA

Rebrà els filials de l’Espanyol i el Barça al camp on s’entrena sempre a porta tancada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)