Espanyol

Operació Marbella, episodi II

Espanyol. Inicia la segona part de la pretemporada a Andalusia, on té previst disputar quatre amistosos. El club continua sense presentar cap incorporació, pendent de l’operació sortida

L’Espanyol ja està instal·lat a Marbella, on farà la segona part de la pretemporada. El conjunt blanc-i-blau s’estarà a terres andaluses fins al 30 de juliol. Fins ara els jugadors del primer han anat incrementant de manera gradual els entrenaments al llarg d’aquests dies, amb habituals i intenses dobles sessions, i ara començarà la disputa de partits amistosos. Ja hi ha dos rivals confirmats: Las Palmas, el dia 21, i el Cadis, el dia 30. Entremig, i només pendent de tancar formalment tota la documentació, per concretar dos amistosos més contra el Rayo (24 de juliol) i el Granada (27) per ampliar el rodatge de cara a l’inici de lliga a Pamplona, el 14 d’agost.

La fórmula guanyadora.

L’Espanyol repetirà a Marbella el mateix format de sessions d’entrenament i amistosos que va utilitzar l’estiu passat, condicionat per la pandèmia. Aquella vegada el conjunt català es va enfrontar amb el Cadis, el Màlaga i l’Almeria. Els tècnics ha pautat un treball idèntic al de fa un any, amb càrregues de treball en què la pilota és la protagonista i amb un objectiu clar: simular situacions de partit. De fet, aquesta metodologia utilitzada pel preparador físic, Dani Pastor, ha estat una de les claus del curs anterior. Amb les estadístiques a la mà, el club català va ser el que més va córrer de la categoria, mostrant un aspecte infatigable en un final de lliga que va fer la diferència i amb un inici de curs brillant que el va situar líder. Ara es busca el mateix missatge per reblar el club a primera divisió. L’objectiu de l’Espanyol és assentar-se en la categoria, i amb el gruix de futbolistes ja coneguts. I és que la direcció esportiva, pendent de tenir el límit salarial en positiu, no ha pogut fer cap incorporació. La parròquia blanc-i-blava s’ha de acontentar amb la renovació de Javi Puado. Ara tot queda pendent de les sortides de futbolistes com ara Álvaro Vadillo, Víctor Gómez, Matías Vargas, Dídac Vilà, Fran Mérida o Pol Lozano, per alleugerir la massa salarial i donar cabuda als nous fitxatges. Tots no sortiran, però molts saben que si es queden no tindran gaires minuts. La prioritat continua sent un mig defensiu, però els cos tècnic espera més canvis per fer més competitiva la plantilla.

Llista de 29 jugadors.

El cos tècnic s’ha emportat tots els integrants de la primera plantilla de futbolistes disponibles, tret de dos casos que encara han de mantenir-se confinats uns dies més per la Covid-19. Completen la llista nou futbolistes del filial: Aleix Gorjón, Alejandro Pérez, Ángel Fortuño, Antoniu Roca, Gori, Joan García, Jofre, Nabil i Omar. En total són 29 els futbolistes convocats que hauran de demostrar en aquests amistosos que tenen un lloc en la plantilla o bé canviar d’aires.

Wu Lei: “Espero aportar més aquest any”

Wu Lei ha estat l’últim dels futbolistes que s’han incorporat a la pretemporada. Un retard motivat per les restriccions sanitàries imposades pel govern xinès. “Tinc moltes ganes de començar la nova temporada perquè hem tornat a primera i em fa molta il·lusió”, va dir el futbolista en declaracions als mitjans oficials del club.

Més enllà d’això, el gran repte de Wu Lei és tornar a demostrar que és aquell futbolista explosiu i imprevisible que es va destapar sota les ordres de Joan Francesc Ferrer, Rubi. “Espero aportar més a l’equip aquest any i puguem aconseguir bons resultats a primera. Intentarem fer una gran temporada.” El pas endavant del xinès és necessari.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)