Espanyol

Miguelón: “Si donem el màxim de cadascun, tot anirà bé”

Pretemporada. “L’any passat Marbella ens va anar bé i ara seguim amb la mateixa fórmula: treball i ambició”, ha dit el lateral dret que considera “normal” la competència que hi ha en la seva posició

Miguelón Llambrich afronta una pretemporada especial. El lateral dret va caure lesionat el passat febrer quan s’havia fet amb la titularitat. Un moment d’expansió del seu futbol frenat per una lesió al recte anterior de la cama esquerra que el va obligar a passar per quiròfan i dir adeu a la temporada. Després de quatre mesos de recuperació i treball específic pautat durant les vacances d’estiu torna amb força ja com a futbolista de ple dret de l’Espanyol. El club català va aconseguir la propietat del futbolista després de l’ascens a primera. “Se’m va fer una mica llarga la lesió perquè no podia estar amb els companys. He treballat a l’estiu també per a acabar de recuperar-me i ara estic entrenant al màxim”, ha comentat el futbolista en la seva compareixença telemàtica amb els mitjans de comunicació des de l’estada que fa l’equip a Marbella.

Miguelón, com la resta dels seus companys, afronta aquesta temporada amb aires renovats després de l’ascens. “L’any passat, quan vam baixar, ho vam passar malament. Teníem la il·lusió de pujar a primera i tornar on es mereix el club. Ara tenim ganes de començar la lliga”, ha rematat el castellonenc que no es fica objectius col·lectius a llarg termini sinó mantenir el que funcionar. “L’any passat Marbella ens va anar bé i ara seguim amb la mateixa fórmula de treball i ambició” per deixar clar que sap on està: “Som l’Espanyol; un equip gran i donarem el millor de nosaltres. Si donem el màxim de cadascun, tot sortirà bé”

Miguelón també ha parlat de la competència que hi ha al lateral dret. “Sabem on estem, és l’Espanyol i l’exigència és màxima. Com més competència hi hagi és millor per a l’equip”. Un conjunt on, al marge d’Òscar Gil, Vicente Moreno també té a Víctor Gómez i dos futbolistes del filial com Omar, a l’estada de Marbella. Per darrere també pressiona Rubén Sánchez. “Al final, tots els jugadors que estem en l’equip treballant per guanyar-nos un lloc a l’onze, però això és decisió del tècnic. A qui esculli serà perquè estigui millor o necessari per a un partit en concret. La competència amb Òscar és molt sana”, ha dit sobre la seva titularitat i ha parlat de la seva relació amb Óscar Gil, ara als Jocs Olímpics. “Tenim una gran relació dins i fora del camp. La competència és molt sana i és un lateral dret molt bo. És jove i ha anat als Jocs Olímpics, és un dels millors laterals de la seva edat i per això està on està”.

Ara l’equip segueix amb la pretemporada. Demà hi haurà el primer amistós de la seva de preparació davant Las Palmas (19h.) “Ens centrem a entrenar i arribar bé als partits de pretemporada i començar bé la lliga. S’ha vist que tenim un gran equip i un gran ambient”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)