Espanyol

Nou amistós contra el Granada

Pretemporada. El conjunt blanc-i-blau ha tancat el seu tercer partit de preparació davant el conjunt andalús. El duel es jugarà el 27 de juliol a les 19 h.

L’Espanyol segueix sumant partits amistosos a la seva fase de preparació amb el duel que jugarà el 27 de juliol (19 h.) contra el Granada dirigit pel català Robert Moreno. Tots dos equips estan concentrats a Marbella en la bombolla que ha preparat la lliga per evitar contagis de Covid. De fet, l’Espanyol ha vist com el seu primer partit de preparació davant del Nàstic, el passat 17 de juliol, era suspès per diversos positius en l’equip barceloní i tarragoní. L’amistós davant el Granada cal sumar-hi el que es jugarà demà contra Las Palmas (19h.) i el que es disputarà el 30 de juliol contra el Cadis. El club blanc-i-blau està treballant en un quart amistós el 24 de juliol davant el Rayo Vallecano tot aprofitant la seva estada a Marbella on romandrà fins al 30 de juliol després de la disputa del matx contra el Cadis. De fet, el cos tècnic ha preparat una fase de preparació exigent i progressiva per arribar de la millor manera a l’estrena de lliga davant Osasuna el 14 d’agost a El Sadar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)